minikmucizem356_ Kızlar tecrübeli hamileler bu normal mi doktora gitme gibi bir şansım yok iki üç gün içinde
Daisyy000 minikmucizem356_ Bende yaşadım. Progestana başlattılar ve kan uyuşmazlığımız olduğu için 28.haftada yapilan iğneyi erken oldum
Sultankut minikmucizem356_ aynı haftalarda bende yaşadım o haftalarda olabiliyormuş ağrı ve kırmızıya dönen kan yoksa dinlenin imkanınız olunca da doktora gidersiniz önlem olarak ilaca başlatır belki
Fgozde3849 minikmucizem356_ bende de oldu hatta 4 5 gün devam etti kahverengi akıntı 2 kez doktora gorundum herhangi bir sıkıntı yok dediler geri gönderdiler
kartal2525 askım bagzı doktorlar olabılır dıyor cunku bendede olmustı cocuk olusumunda olanılıyormus bence kan gormedıkce korkutulcak bırsey yok ama dıkkat et
minikmucizem356_ İlk gebelik 5 yıldır bekliyordm çok korktum şansa öyle bir zaman a denk geldi ki hastaneye gidemiyorum iki üç gün içinde özele gideceğim inşallah
Medosal Bende 6 haftalık hamileyim 2 gün önce aynı şekilde kahverengi kanamam oldu hemen kesildi doktora gittim kese de sıkıntı yoktu ama henüz kalp atışını duyamadık
isimsiz19 minikmucizem356_ oy canım benim çok çok geçmiş olsun meleğin seni cennette bekliyor olucak ne desem bilemiyorum Rabbim sabır versin🙏😔
[silindi] minikmucizem356_ çook geçmiş olsun. Rabbim yerini sağlıkla tez vakitte doldursun. Benm de 5. Haftada başlayan kahverengi akıntılar yer yer kırmızılaşıyordu da. Nitekim kalp atışı duyulamadı ben de kürtaj olmuştum. Hakkınızda hayırlısı
Pirincveannesi minikmucizem356_ 9+3üm suan iki gundur bel agrisiyla birlikte kahverengi akintim vardi benimde bide ara ara oluyo decamli defil bugun artik dayanamadima ile gittim doktor bakti bebek etrafinda kan yok bi problem gormuyorum dedi ama onlem amacli progestan verdi bu haftalarda bekliyoruz bu tarz akintiyi dedi icin rahat etmiyorsa benim gibi bi acile git canim
[silindi] minikmucizem356_ 2 ay bekleyin demişti doktor. 2. Reglimi anca gördüm. Ama denemeye de cesaretim var mı pek bilmiyorum. Mayıs ayında kürtaj oldum, haziran ve temmuz da regl.