Seval00seval Sen06 gelirsin ben inanıyorum geç döllenmeden dolayıdır arkadaşımda çok tedirgindi alınsın dendiklerinde başka hastanede kan verdirttim oradaki doktora gözüktü yolk sac var bekleyelim dedi
Seval00seval Aynı doktora gitme bence başkasına git doktor bebeği görürse kendi doktoruna git onun da görüp görmediğine baktırırsın arkadaşım da 2 doktora gitti bekleyelim takip edelim dedi kürtaj son çare dediler her zaman
Sen06 Seval00seval başka doktora gidicem. Ben tüp bebeğe gidiyordum yumurtalar toplandı döllendi donduruldu. Bi önceki adetimden 16 gün sonra adet oldum sonrasında tranfer olmam için diğer adeti bekliyordum olmayınca test yaptım ve çıktı geç döllenme olmuştur inşallah. Bugun gittiğim prof du ünv hastanesinde perşembe de tüp bebek doktoruma gidicem birde bakalı o ne dicek
Seval00seval Sen06 bence de ama kendini bu süreçte üzüp yıpratma aksine daha iyi bak gelişsin minik bize de güzel haberlerle gelirsin inşallah ♥️ için ferah olsun bebişin seninledir Allahın izniyle
vilanelle Sen06 merhaba, hazırlıklı olun diye söylüyorum benim boş gebelikte yolk vardı.. ama 15 mm de görünmemesi çok anormal değil, 20den sonra görünmemesi endişe ettirir, 5-6 güne belli olur.. inşallah sizinledir bebeğiniz
asil15 Sen06 yinede olumsuz düşünmeyin bazen bir günde bile gelisebiliyormus doktor zaten çok umutsuz olsaydı 1 hafta bekletmezdi inşallah güzel haberler alırsınız
lux38 Sen06 merhaba canm yolk olsa bile her zman bebek gelişmeyebilir , şimdiye kadar görünmesi lazımdı yeniden kontrol sonrası kürtaj denmesi o yüzden 🥹
mrym32 Sen06 kendini yıpratma canım geç döllenme olabilir sana da bebise de yazık ağladıkça daha kötü olur iyi düşün iyiyi çağır
Sen06 Kızlaaaar bugün gittim doktor 6 haftalık dedi kalp atımı da var ama makineden duyulmadı 15 gün sonra tekrar gidicem. Çok dua ettim çok şükür kabul oldu 🙏
[silindi] Sen06 gözün aydın canım darısı bana ve bekleyen herkese olsun adetlerin düzenli mi ne zaman öğrenmiştin gebeliği
yagmurandrmk Sen06 Rabbim gönlündekini nasip etmiş sağlıkla kucağına al canım bir an üstleri okurken nolursun Allah’ım dedim bende kalp atışı bekliyorum kese dışında bir şey görmedim benim için henüz erken 5+5 deyim ama sizleri böyle okudukça ister istemez etkileniyorum dualar ediyorum. Sağlıkla kucağına al 🤲♥️