portakalrecelim Merhaba kızlar bu hafta Eurofins peşin 18.500 karta 21.000 TL dedi. Panoroma da 21.000 TL dedi. Bu fiyatlara mı yaptırdınız yoksa yüksek mi söylediler biraz? İstanbuldayım bu arada
guldenizli61 portakalrecelim Kozyatağı Metronun yanında Yeditepe Üniversitesi 8250 ye yapıyor Anadolu yakasında 🙂
portakalrecelim Kan peki yurtdışına guldenizli61 sağolun, peki kan yurtdışına mı gidiyor Tr içinde mi bakılıyor acaba
guldenizli61 portakalrecelim o kadarını bilmiyorum arayıp öğrenebilirsiniz fiyat açısından orası uygun diye söyledim
hamilesavis19 Ben Ankara’da yaptırdım ortalama 17 bin TL civarı tuttu. İstanbul’da rekabet çok dolayısıyla daha ucuz yerler mutlaka çıkar
portakalrecelim hamilesavis19 gerçekten öyle 🥲 neyse sağlıklı sonuçlar gelsin de Allahın izniyle gerisi önemli değil
Sultansultis bazı üniversiteler kendi laboratuvarlarında bakıyorlar, bende konya necmettin erbakan üniversitesi hastanesinde 6060 TL’ye yaptırdım
portakalrecelim Pnrdrsn ilk hamileliğimde bu firmaya verdim memnun da kaldım ama el değiştirdi bazı sıkıntılar oldu vs dediler, hayırlısı olsun
portakalrecelim Pnrdrsn yanlış sonuç alanlar ve bu yüzden karından iğne ile bebeğine baktırmak zorunda kalanlar olmuş diye okudum. Genoks yazınca bazı konuşmaların içinde bulabilirsiniz, umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
portakalrecelim Quennnn58 Acıbadem hastanesi talipliyim doktorumu çok seviyorum. Kendisi de iki çocuk annesi. Eurofins ya da panorama ikisi de gayet iyi dedi siz konuşun biriyle anlaşın dedi. Kendisi gebeliklerinde Eurofinse yaptırmış. Bende muhtemelen Eurofinse yaptıracağım.. çok sağolun
UmayAna_ UmayAna_ hatta hatta panorama indiriim istedim 425 dolar olsun dedi müdürleriyle görüştükten sonra
UmayAna_ portakalrecelim hastane kesintisi fazla oluyor olabilir ama bence direkt neden diğer şehirlerle farklı olduğunu, onalarin liste fiyatı dan farklı olduğunu sorun derim.
birmayismasali minigimherseyim_ ne zaman yaptırdınız acaba ben bu cumartesi yaptıracağım 13.500ten daha da düşmüyorlar