Hifaakim Kızlar gün içinde neler yiyosunuz ben doymuyorum ya yiycek bişey bulamıyorum çok acıkıyorum kahvaltı yaptım sora 1 muz yedim aşırı açım şuan kraker ve hazır kek yedim yok doymadım yine 😅
Daisyy000 Hifaakim 15 haftalığım bende doymuyorum 6 kg almışım 🫣Geçen hafta tatile gitmiştik otelde yemenin dozunu artırdım 🥲🥲
aybalasmom Hifaakim 22+5 teyim ben de doyamıyorum ajahsjshd yemek yerken daha sonra ne yesem diye düşünüyorum. Kilo da almışım🥹 doğumdan sonra veririz inşallah bebişler iyi olsun güzel beslensin yeter 🫠
limonlucheesecakee 20.haftaya girdik . Valla hiç bişey yiyemiyodum , daha yeni yeni kahvaltımı filan yapıyorum ama akşam yeemgnde hiç canım istemiyor
Hifaakim limonlucheesecakee bnde ilk haftalar yiyemedim hatta hiç Kilo almadım şu zmna kadar yeni yeni yiyiorum ama yiyck bişey bulamıyorum kısıtlı olduğu abur cubur da yiymeyince iyice halsizleşiyorum
Hifaakim Daisyy000 cnm kilo almışsın evet bende kendimi alırım sanıypdum ilk haftlar yiymedim yeni yeni almaya başladım 1 2 kilo almşm
limonlucheesecakee Hifaakim evet bendd kilo vermistm . Sevindimde verdgime yüksek kg hamile kaldm cnku . Yazın yemek yenmiyor ya gerçekten çok kısıtlı insanın yiyesi gelmiyor herseyi
Hifaakim aybalasmom aynen öyle gerçekten nen normal besleniyorum sdce aralarda yiyorum aslında bebğim sağlıklı olsun yeterki annesi yer onuuu🥰🥰