Deletedmom_247 Zaten ekstra ücret canım bir çoğu zaten sgk ödeme yapıyor üstüne özelde bir ücret talep ediyor devlet bir tutar belirlemiş atıyorum bu 10bin lira ama özel hastaneler 25bin liradan açıyor ağzını örnek veriyorum sadece doğumum için Sgk tarafından 30bin lira ödemem olmuş bir de benden alıyor özel o kadar ücreti hem devlete hemde sana ekstra yük oluyor yani evet kabul ediyorsun daha düzgün muamele için belki iyi bir doktorsa kişiye özel düzgün bir tedavi için ama inanın doğru düzgün doktorda kalmamış benim kızım 38+5te doğdu 34 haftalık uyumluymuş bana minyon dedi doğana kadar ruhum bile duymadı gelişim geriliğinin bu kadar ciddi olduğundan şimdi gerçekten gerekirse azarlasın ama düzgün tedavi etsin düzgün kontrol etsin diyorum devlette ki doktorların daha donanımlı olduğundan eminim 2. Bebeğime hamileyim bir önce ki bebeğimden dolayı beni perinatolojiye sevk ettiler riskli gebelik bölümünde bir ultrason 20 dakika sürüyor zaten bende çok korkmuştum devlette böyle davrandılar şöyle yaptılar diye ağlamıştım ilk gebeliğimde şimdi gerçekten öyle davransalarda bebeğimi kurtaran işini bilen bir doktor olsaydı diyorum