Symylldz Aleyna112 Koku hassasiyetin varsa doğal bir şeyler tavsiye edemiyorum eğer yoksa çok küçük mercimek kadar taze zencefil çiğne mideyi bastırıyor. Nane limon kokusu (bende işe yaramadı) kullanıp memnun kalan arkadaşlarım vardı. Alternatif tıp daha çok şey varda Son çare Doktoruna danışıp ilaç yazdır. 18 haftalık oldum hala devam ediyor. Kızım da doğum yaptığım güne kadar çektim. Üç dört ilaç değiştim her hamilelik farklı oluyor diyorlar bilmiyorum.
Sultansultis ilaç kullanmıyorsan eğer bence mutlaka kullan, ben prilam kullandım günde 4 tane, bi süre sonra etki etmemeye başlayınca ilaç değiştirildi. başka da iyi gelen bi şey bulamadım. krakermiş limonmuş vs işe yarayan bir şey yok bence
Sultansultis Sultansultis ama tabi aç kalmamak kan şekerinin dengeli seyretmesi bulantıyı azaltıyor o yüzden yiyebileceğin ne var ise ondan az az sık sık yemeye çalışmak lazım, ben kraker veya leblebi yiyemiyordum ama tuzlu salatalık ve karpuz yiyodum. sabahtan yataktan çıkmadan küçük parçalarla başlayıp gün boyu az az yemeye çalışıyodum