ikinci-bahar25 Tahminde bile bulunmadılar çok merak ediyorum🤭sizce? Hissi kuvvetli olanlardan da tahmin alabiliriz🙈💐
Ayseguls_baby ikinci-bahar25 perinatoloji yazınca merak ettim canım neresi diye 🥰 bende 15 haftalığım kızım olacak benim 🥹
ikinci-bahar25 Ayseguls_baby sonuç için gitmiştim öyle geçiyordu herhalde benim bi kızım var merak ediyorum 😊
Ayseguls_baby ikinci-bahar25 ben ilhan varankta esra ayanoğluna gitmiştim cuma günü canım tahliller için gitmişken ultrasona baktı özeldeki doktorun söyledi mi kızınız olacağını dedi ☺️ sanki bu bebiş erkek gibi 💙
ikinci-bahar25 Anneoluyorumm00 keseye göre mi dediniz acaba benim kızımın kesesi baya yuvarlak genişti
Anneoluyorumm00 ikinci-bahar25 hem kese hemde vücut yapısına göre söyledim benimde , kızımın ki yuvarlaktı
ikinci-bahar25 Ayseguls_baby bilmiyorum çok meraklı ve heyecanlıyım ilkte bu kadar cinsiyet merakı ve heyecanı yok 😀
Ayseguls_baby ikinci-bahar25 evet canım çok iyi beni tam teşekküllü hastaneye yönlendirdi miyomumdan kaynaklı size açık konuşucam dedi çok net bir doktor. Tahlillerim için yine kendisine gidicem inşallah
Ayseguls_baby ikinci-bahar25 sağlıkla gelsin inşallah minik kuş 😀❤️ benim ilk bebeğim ben de çok heyecanlıyım 😍