hamilegunlugum5 Kızlar Medipol sezaryen 62.000-68.000₺ olmuş 😬😬 normal doğum da 50 bin civarı bişey söyledi İstanbul özel hastanelerde güncel doğum fiyatları ne kadar bu postta buluşalım fikir olsun
Zehrasan hamilegunlugum5 Sultanbeyli saygı hastanesi normal doğum 20.000₺ sezeryan 30.000₺ normalde 1 gece kalıyor sezeryan 2 gece kalıyor doğumdan sonra bebeğin ilk kontrolleri dahil
3_bebelianne hamilegunlugum5 benim hastanem 50bin sezeryan ama değiştimi bilmiyorum hiç farketmez ful artı full özel sağlık sigortamız var🙈
Seymabyrm hamilegunlugum5 ay çok üzüldüm ya şaka gibi neye göre zam yapıyolar acaba 2300 e muayne oldum geçen hafta
hamilegunlugum5 BelizErstn cuma sormuştum zam gelmemişti cumartesi bi gittik hastaneye muayeneye de doğuma da geldi dediler
Seymabyrm hamilegunlugum5 2880 olmuş sen diyince merak edip sordum yuh ya demekki yeni olmuş megaya gidiyorum bende
Aslaninannesi_ Seymabyrm megada 2.300 dü doğum yaptığımda daha yeni yıl gelmedi ne zamı ben anlamadım
hamilegunlugum5 Seymabyrm keşke doğum paketi yapsalardı en başından alır taksitle öderdik bir çok yerde var burda yok çok saçma
Seymabyrm Aslaninannesi_ valla bende anlamadım 3 temmuzda gittim doğum ücreti ve muayne aynııydı yeni zam yapmışlar 2900 diyor 2300 ödemiştim
hamilegunlugum5 Nuurky cuma aradım daha gelmedi dedi cumartesi muayeneye gittim hatta bir kaç kişi daha sitem ediyordu