Arzumkartall Reyhannnn03 nasıl bi ağrı peki bende sürekli ağrı yaşıyorum zırt pırt doktora da gitmek istemiyorum sürekli plastik bir şey sokup sokup duruyorlar sonra kanamam oluyor
efeduru Arzumkartall ayy nasıl bir ağrı biliyor musun ne uyutuyor ne yerinde durdurabiliyor çok fena bir karın ağrısı
Reyhannnn03 Arzumkartall 2 dk.da bir ağrı giriyor sonra geçiyor sonra tekrar tekrar bı şekilde döngü olmuştu
simgeecekinci canbebekku21 bende ikiz bekliyorum 29+2deyiz dün ciğer geliştirici iğne vuruldum doktorumuz 34ü görelim dedi hayırlısıyla rabbim ama çok ağırlaştım iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum
efeduru 2cocuk2kopek vallahi hiç belli olmuyor kuzum bir gece ansızın doğabilir tabi zamanın da gelsin ❤️ çok teşekkür ederim canım benim iyiyim allaha şükür
Arzumkartall efeduru aaaaa ben bu ağrıyı sürekli yaşıyorum mide ağrısı gibi düşünüyordum açılmam olmuş mudur acaba kafamda deli sorular
efeduru 2cocuk2kopek keşke öyle istediğimiz gibi olsa ama bir yandan kurtulduguma ve bebisimin sağlıkla doğmasına seviniyorum çok sancı cekiyordum agirlasmistim 🥲