Aysegur123 37+6’dayım, bugün çatı muayenesi oldum 2cm açıklık varmış,doktorum bugün akşam veya birkaç güne doğum başlar dedi, sizce ne zaman başlar? Benzer süreçte olanlar yazabilir mi
ikincibezelyeayak Aysegur123 36 6 da başlayan açılmam 38+1 de 4 cm e ulaşmıştı Yani hemen yarında olabilir 1 gafta 10 günüde bulabilir Biraz daha hareketli geçirirseniz muhtemelen hızlanır ama ilk doğumda günlerce sürebiliyor Dr unu bahsetmiştir . 5 cm e kadar pasif süreci 5 cm den sonrası aktif doğum sürecini kapsar Suan pasif süreçtesiniz , sağlıcakla gelsin ıns
ucigdem Aysegur123 evde çek sancısını hastane stresı daha çok etkı yapıyor pat dıyede açılmıyor canım 2 gün 1 hafta veya uzayabılıyor kısıden kişiye degısıyor yınede sen bılırısn
T-159 Aysegur123 2 hafta 4 cm le dolandım su an 6 cm e yakın acilmam var ve hala evdeyim sancim çok yok hafif o yüzden uzun da sürebilir xanim
Sedakose61 Aysegur123 değişiyor ya o. Sancıların sıklığı vs. Benim suyum azar azar gelerek başlamıştı doğumum ama 2 cm’di açılmam ve yavaş yavaş ilerledi 10 saat sonunda doğurdum. Sancılarım da kendi sancımdı suni almadım.
00Ozge_ Benim 36+0 da 3 cm açıklık vardı . Bugün 37 +5 hala bir şey yok . Sancı falan çıkmıyor . Açılma olsa bile birkaç hafta bu şekilde devam edebiliyormuş
T-159 Damlasel kız yok doguramadim 😀😀 acilmam 6 ya yakınmış bugün dedi doktor ama hala evdeyim nst de sancı çıktı doktor çok düzenli değil dedi suni verelim dedi kabul etmedim bekliyorum bakalım
Zumruduanka160 T-159 maşallah sancınız nasıl yok ya değişiyor demekki kişiye göre .. spor yürüyüş vs bişeyler yaptınız mı hamilelikte? Bizde ona göre yapalım 🤓
T-159 Zumruduanka160 çok zaten 3 yasinda oğlum var yaz gelince hergun parka getirdim yürüyerek her gün 3 kat merdiven indim çıktım asansör yok plates topu vazgecilmezim oldu onun dışında pek bisey yapmadım aslında hareketliyim ama genelde Zaten hurma da çok yiyorum seviyorum çünkü 😊
Zumruduanka160 T-159 gebe eğitiminde diyetisyen hurmayı önermiyoruz dedi bize nedense . Sordum şekerli diye mi önermiyoruz dedi doğumu tetikler gibi bişey söyledi . Son zamanlar yiyorlar diye biliyorum onu zaten . Pilates topuyla napıyosunuz?
T-159 Zumruduanka160 evet canım ben 36 dan sonra başladım yemeye zaten ama öncesinde de folik asit bakımından zengin olduğu için arada yiyordum yani . Zıplıyorum canım daire yapıyorum birde ördek yürüyüşü yaparken plates topundan güç alıyorum