Mucizemyoldaaa_ Esmademir34 evet evet bitmez bende aldıkça yıkıyorum kurudukça hemen ütüleyip kaldırıyorum valla ortalıkta bekleyip toz olmuyor iyi oluyor
2cocuk2kopek Esmademir34 genelde 32. Haftada çantanın hazır olması gerek canım ne olur ne olmaz belli olmuyor . Ona göre ayarlarsın ilk gebelikte 27. Haftada sancılarım başladı 28 de hazırdı Bu hamileliğimde 31 de sancılarım başladı 32 de direk çanta hazır 🙈🙈
2cocuk2kopek 21Diren büyük cesaret valla 31 de sancılarım başladı benim 2. Gebelik te o yüzden 32 de herşeyim hazır . İlk gebelikte de 27 de başlamıştı .
21Diren 2cocuk2kopek valla benim ilk gebelik doktorlarda bişi demiyoryaa ondan korkmadm heralde bakalm. Bide şehir dışındayımm ev temizliği bebek işleri iç içe
kimebaktin4 Esmademir34 benimde Ekim sonu Kasım başı dün ablasının küçüklerini çıkardım sadece yıkamadim o kadar çok ki gözüm yemedi 🤦🏻♀️Bence ağırlasmadan yapın
bilgemomy erikarpuz bizim de 18 Ekim gibi , 9 Ağustos dolabı falan gelecek bende yerleştirmeyi düşünüyorum , en azından hastane çantası hazır olsun da 🥹
erikarpuz bilgemomy yaklaşık aynıyız 🥹 ağustosta her şeyi bitsin eylüle temizlik kalsın istiyorum inşallah yetişir 🥲
bilgemomy erikarpuz yetişir canım yetişir bende o şekilde istiyorum ama en önemlisi inşallah vaktinde güzel bir doğumumuz olur da 🥰
Plansizgebe Esmademir34 etiketlerini kes canım kaşındırmasın söyleyemezde ağlar sadece minnoşum, 34 gibi yıka hallet dursun kenarda
Esmademir34 Plansizgebe yerim ben onu kiyamam ona keserim mutlaka 😊Ben 32ye bile birkmam simdi bile elim kalkmiyor valla bi yemek yapiyorum 😊
ilkkezanneyim Esmademir34 alışverişi yaptım kıyafetleri yıkadım ama hava çok sıcak olduğu için ütüye bir türlü sıra gelmedi bekliyor dolapta 😂