Esmademir34 Kizlar bebek kiyafetleri ne zaman yikanip ütülenmeli Birde yikama talimatlarini kesmelimiyiz😊tecrubeli annelerin yorumlarini bekliyorum bu arada 27.haftadayim💕
Ahsenmira Esmademir34 30 da yıkayıp ütüledim iyki öyle yapmışım sonrasında bir ağırlaşıyorsun. Tabi annen ablan bir yakının olacaksa çok da önemi yok ama ben herşeyi tek başıma yaptım 🤷🏻♀️
Smyye1B Esmademir34 29 haftaligim bende daha hazırlamadim eksiklerim var alınacak onlarida tamamlayinca başlarım ilk bebeğimde 30-32 arası hazirlamistim 🥲
mamacitaa_ Esmademir34 ilerleyen haftalarda ister istemez bi ağırlaşma oluyor çok zorlamaz belki ama yine de daha aktifken yapıp bitirmek en iyisi ben iyi ki öyle yapmışım diyorum, sağlıkla alın kucağınıza 🌸
Esmademir34 Ahsenmira Bende 29.hafta hazirlayim diyorum tek başina yapicam herşeyi Birde Yikama talimtlarini kesmişmiydiniz siz💕
Yagmurferide Ahsenmira katılıyorum ben de herşeyi tek başıma yaptım yıkadım ütüledim kaldırdım dolabın gelmesini bekliyorum o sırada da evimi temizlemeye çalışıyorum 33+3 oldum Allah bi güç veriyor gerçekten
myangelson Esmademir34 biz bilerek o zamana biraktik erken doğum olsa da kuvoze giriyor genelde, ilk oğlumuzu erken doğum ile kaybettik bilerek geçe bıraktık 37. Haftada da doğum yaptım
Esmademir34 Smyye1B Bende bu ay sonu 30.haftaya girmiş olacağim agustos gelmeden yikayip utuyeliyim diyorum agustosta daha agirlaşirim birde yikama talimatlarini kesmismiydinz siz💜
Dadas Esmademir34 valla ben çanta alışverişini yaptım ve bitti. Bir kaç şeyi de yıkayıp ütüledim bile. yarında Allah nasip ederse 32 haftalık olacağız. 🤲♥️ Hastane çantası hazır olsun da gerisi hal olur bir şekilde 🥰🤲
Smyye1B Esmademir34 İlkimde tüm etiketleri kesmiştim sonra neyin ne olduğunu dahi karıştırdım 😅 ama bebek kıyafeti olduğu icin Max. 30-40 derece de yikamistim. Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin sağlık sıhhatle giyecekleri günler olsun🌸
Esmademir34 Smyye1B Smyye1B Bende kesiyim diyorum ama sonra kariştirirmiyim acaba herseyi🤣Benim camasir makinamda 30derece yok 20-40-60 diye gidyo 40dereceye aticam mecbur hashas programa atarim kuculmez inşallah😊
Dadas Esmademir34 kız niye koksun biz bebişe özel yumuşatıcı ve deterjan aldık çok güzel kokuyor şimdiden. Yani kokarsa güzel bir şekilde kokuyor 🥰. Sağlıcakla kavusalım 🤲🥰
Esmademir34 Dadas inşallah canim o zaman bu ay sonu yikayayim en azindan rahat rahat dinlenirim ondan sonra 🥰🥰şimdi aklim kaliyor ay yikamadim diye gözümde buyutuyorum💜
asin16 Esmademir34 30 derecede bile küçülüyo ama biz yenidoğan için aldık bu nasıl küçücük çocuğa olcak büyük diye düşünüyoduk yıkanınca tam yeni doğanlık oldu kıyafetleri ona göre yapıyolar bence ve etiketleri kesin mutlaka rahatsız eder
Dadas Esmademir34 aynen canım inanki ağırlaşıyorsun gün gün ben ağırlaştım kız kardeşim olmasa bitmistim 🥲