Seerdaay Bugün aldım sağlık ocağından sonuçlarımı geri kalanlar fena değil ama bu çok düşük ☹️ Benim durumumda olanlar var mı?
Haticecinar Seerdaay ayni durumdayiz canim dun aldi bende sonuclarimi 27 haftamdayim 3.4 cikti hamil3 kalmadan once 18 mis resmen
denizannee Seerdaay aynı haftada benimde 3 çıkmıştı. Bana da vermemişti ilaç. Şuan 14üm 16-18 gibi demir ilacı başlayacak. 8 haftadan beri doğal yollarla demirimi yükseltmeye çalışıyorum gıdalarla falan.
Seerdaay denizannee ben de pekmez içmeye başladım ekstradan.Normalde kötü de beslenmiyorum ama anlamadım🤷🏻♀️
denizannee Seerdaay öyle canım öyle. Internete demir içeren besinler yaz hepsini olmasa da yarısını tüketmeye çalış takviye olsun 4.aya kadar
EsZe denizannee demir hapına erken başlamanın zararı var mı? Benim ferritin 28 çıkmasına rağmen doktorum 10+3 te başlattı 🤔 şu an 14+3. Yanlış yaptı doktorum acaba?
denizannee EsZe onunla ilgili bi bilgim yok malesef benim bi arkadaşımla haftalarımız yakın ona da 16dan önce vermedi. Vardır senin doktorunun da bir bildiği 🤷🏼♀️
Seerdaay EsZe yok yok mide bulantısı yapar diye vermedi bana. Ben zayıf sayılabilecek bir hamileyim muhtemelen ondan
EsZe Seerdaay yaa yapıyo zaten. Bazı günler içmiyorum ben de. Demirim çok düşük çıkmadığı için arada atlamak çok sorun olmaz diye düşündüm. Yatmadan önce içiyorum bazı geceler sabaha kadar yarım saate bir kusuyorum 😑
EsZe Seerdaay bende kabızlık yapmadı çok şükür. Biraz yatkınlıkla alakalıdır muhtemelen. Ben genel olarak hayatımda öyle bi problem yaşamadığım için olabilir. Umarım siz başladığınızda hiçbirini yaşamazsınız :)