Bir1kelebek Nur8893 canım ovülasyon yaptın mı Yine böyke çıktı Allahım acaba hamile miyim diyorum valla gebelik testi yapıcam heee
kubray9 Bir1kelebek ayy benim de baya koyu pike yakın ben de bunu merak ediyorum 4 gün kaldı reglime. Sizin kaç gün var?
Nur8893 Bir1kelebek Acaba gebelik testi yapsan mı @Krixi yaptı pozitif gibi onun gebelik testi 😍 onunda Pik olmuş yine
kubray9 Bir1kelebek benim de yarın 3 gün kalıyor reglime son umudum predictor onda da çıkmazsa hayırlısı buymuş diycem artık🥺
Bir1kelebek Ben bir türlü çatlamayı göremedim çatlammıyor mu acaba benim yumurta hiçç 😬 kızlar böyle bir durum olabilir mi yani benim regl olmam için yumurtlamam gerek doğru mu pcos da yok bende bildiğim kadarıyla yani adetlerim 28-30-32 değişiyor böyle
eyluss34 Bir1kelebek eğer ultrasonla kadın doğumcu bakıp pcos yok demişse yoktur. Ama benim de adetlerim düzenli olmasına rağmen ultrasonda pcos olduğunu öğrendim. Başka hiçbir belirtim de olmamasına rağmen ( hormonlarım da kısmen iyi )
Buse_Mete Bir1kelebek benimde adetlerim böyle değişiyordu 28 30 32 falan amh düşüklüğü cıktı isterseniz gebelik olmazsa bir amh baktırın
Bir1kelebek eyluss34 canım gitmiştim doktora çubuk gibi bir şey sokmuştu yumurtalıklarımı görmüştü bu ultrason oluyor dimi bide çok sağlıklısın falan demişti ben bebek istediğimi olmadığını söylemiştim oda 1 seneye kadar olur dedi falan ama kan istemedi bende kan vermek istiyodum oysa heycandan bende unuttum 😬
Ozlm_24 Alset akıntınız varmıydı peki 🥹benm akıntı yok bugun gögüsm şişmeye başladı adete yakın hep olur o yüzden anlamam ama kasıkta da agrı var bugun başladı dün gecede az bişy vardı bu kadar hissetmemştm bugun daha yogun merak ediyorm beklemekten ypruldm🥲