Selmagkk minnakhanimmm hepsinin içine zıbını ağız mendili şapkası vs ekledim 3 takım 1 tulum yetmezmi ki 2 gün için bezi arttırıcam 🥰
minnakhanimmm Selmagkk yeter heralde benim evim hastaneye biraz uzak ben 4 takım 2 tulum koymayı düşünüyorum daha hazırlamadim ama bebek kiyafeti fazla olsun diye düşündüm
Selmagkk Talentedmom her birinin içine zıbın ekledim 3 takım 1 tulum olarak koydum birde ayrıyeten yedek 3 zıbın ekledim🥰
minnakhanimmm Selmagkk bende 2 3 tane koyarım büyük ihtimalle hastane çıkışları benim aldiklarim zaten patikli nolur nolmaz diye 2 3 tane koycam
3_bebelianne Talentedmom düşünki bebek asla emmiyor benim başıma geldi mama verdik yoksa aç kalırdı tamam araç var gidip alınır evden ama tutki aracı yok bence biberon sağım makinesi kesinlikle konmalı
3_bebelianne Selmagkk Kayısı hoşafı sakız filtre yada granül kahve türk kahvesi sıcak su bardak vesairede alın ben koydum yanıma termos vesairede alacağım
Selmagkk 3_bebelianne sakızı anlayamadım canım birde ben acı kahveleri normalde içemem nescafe tarzı olurmuki ikisi bir arada vs diğer dediklerini koyucam ama teşekkür ederim 🥰
adatuna Selmagkk hemşireye alt açma bezi ve ıslak mendil vermenize gerek yok kullanmıyorlar Bana çok fazla geldi canım seninkiler bir de Bi battaniye yeter 2 müslin örtü götürmüştüm ek olarak
Selmagkk adatuna hastane çıkışındaki hariç 1 penye 1 adet ne ince ne kalın bir battaniye 1 adet ince müslin koymuştum ben nolur nolmaz diye
3_bebelianne Selmagkk Sezeryanmı olacaksın canım bu sakız kahve işi sezeryan için öneriliyor bende sana ondan yazdım listen gayet yeterli bu arada🙂 doğum olduktan sonra istediğin kahveyi tüketebilirsin
3_bebelianne Selmagkk Bende buradaki arkadaşlardan duydum sakızı daha önceki postlarda gaza yardımcı oluyormuş🤣🙈
Ark Ftm2025 bornoz şampuan mi😂 hayırdır bacim tatile mi ay ne güldüm sezeryan sonrası doğrulda banyo kalsin kız bornoz niye anlamadim