Aleynanaz Kızlar merhaba ilk gebeliginizde ki kız bebislerinizi kaçıncı hafta da dogurdunuz 36 haftalığım temmuz sonunda doğsun istiyorummmmm
Elifimsib Aleynanaz benimki fazla aceleciydi 30. Haftada gelmek istedi ama 34e kadar durdurabildik tam 34+0da doğdu
Aleynanaz Elifimsib ya erken doğum riskinizmi vardı aceba bende şehir dışına cikicam doğum için iki saatlik mesafeye gitmem gerekiyor ne zamna gidecegimi bilmiyorum erken de gitmek istemiyorum ya hemen gelrse diye korkuyorum
Elifimsib Aleynanaz 30. Haftada su sızıntısı olduğu fark edildi 34e kadar hastanede yatırıp takip ettiler 34te doğum oldu. Sizin zaten haftanız gelmiş sayılır sıkıntı olmaz bence artık
3_bebelianne Aleynanaz 39hafta sonu normal doğum yaptım şuan bende 36haftalıgım ne zaman gelirse bakalım
Duyasli İlk kızım 41+0 haftada sezeryanla geldi suan ikinci kızım geliyor bakalım o kaçıncı hafta da gelicek☺ Ama çevremdeki çoğu kişinin kızları hep 39 dan sonra doğdu :)
mrsyildizmom Aleynanaz ilk gebeliğimde oğlumu 38+3’de normal doğum, ikinci gebeliğim kızımı 39+0’da normal doğum olarak 😊