edabolukbasi3- Meral_63 ben kız bebek erkek bebek belirtisi var mı bilmiyorum ama her hamilelik birbirinden çok farklı büyük oğlumda 9 ay kusarken ikinci oğluma hamileyim 3 ay kustum sadece hiç bir hurafede tutmadı çin takvimi falan
momandboy_ Meral_63 oğlumda hiç yaşamadım sıfır belirti vardı sadece iştahım çok açıktı şuan ikinciye hamileyim mide bulantısı tansiyon oynuyor kasık ağrısı var herşey kokuyor mahvoluyorum ya 14 temmuzda cinsiyeti belli olacak
Jasmjne Meral_63 bütün hurafeler de erkek çıkıyordu ama kızım olacak 🩷 aşırı bulantı, tiksinme ve koku hassasiyeti oldu ilk 3 ay sonra normale donmeye başladı. Karnım sivri. Nazlı olur kız anneleri derler tam tersi hamile değilken daha nazlıydım 😂
Mrv60 Meral_63 bütün hurafeler ,takvim uygulamaları ,aşermeler kız bebek gösteriyordu ama oğlum oluyor😂
bebetoli Ben kızımda 4 aya dek kustum ve sürekli uyuyordum ayakta bile uyuyordum ama bu çocuğum henüz cinsiyet belli değil fakat hiç kusma olmadı uykusuzluk cekiyorum10 haftaya girmiş bulunmaktayim bakalım bu bebişim cinsiyeti ne olacak
Meral_63 bebetoli ben de 13 haftalık hamileyim bulantı kusma devam ediyor cinsyeti bilmiyoruz DHA hafta içi gitim arkası dönüktu bebişimin
kubos_ Benim 9.haftada bulantım da kusmam da tamamen bitti hiçbir hamilelik belirtm kalmadı hatta niye benim midem bulanmıyor diyordum 😂bütün hurafelere göre erkekti 19.haftadayım ve bir oğlum olacak
Onu_beklerken 29 haftalığım hala midem bulanıyor. Karnım sivri. Yüzüm de lekelenme olmadı. Gören erkek karnı diyor ama cinsiyetimiz kız.
Smyye1B Meral_63 2.ci kez erkek bebeğe hamileyim ilkinde bulantılarım tiksinmelerim oldu ama bunda sıfır belirtiler ile devam ediyorum .🫠
papatyakokulugece Meral_63 kızda tiksinti yoktu sürekli turşu ve baharatlı çekerdi canım erkek turşuyu altı ay yedırtmedı peynir ekmekle günüm geçerdi resmen midem çok yandı kızda mide yanması yoktu rengim sararmıstı
papatyakokulugece Meral_63 kafaya su tuz atma yapılmış tuttu koku hassasiyeti etten tiksinme sürekli tatlı yeme isteği tuttu