derya14 Aryaalina Şekerli sıvı aldırıyorlar ben 8.5 liraya almıştım çok bişey değil ücreti. Gerisine ücret ödenmiyor devlet hastanesinde
Seymasefa35 Minikkkerkekkinnannesii 18 -22 arası tatlım 4 tarama dönemine denk geliyo ben ikisini aynı gün yaptırdım
Yasemincifci Aryaalina bende yaptrmadım canım haftaya gidicem 😂 kolanın asidi gitmiş halinde biley alıp içiyormuşssun
Civcimibeklerken Canım merhaba ben 30 haftalıkken yaptırdım şeker yükleme testini doktorum kanda yüksek gördüğü için şekerimi o yüzden o zaman yaptı
Mayasey Ben sağlık ocağında yaptırdım. Eczaneden o şekerli suyu alıyorsunuz. Onun haricinde ücret verilmiyor. Sağlık ocağında kendi ebeniz sizinle ilgileniyor. Takibi o yapıyor
Seymasefa35 enfla bünyeye bağlı canım tadı çok kötü değil ama ben açlığa dayanamadığınız için 3 saat boyunca 1 saat aralıklarla da kan verince bende de öyle oldu ama benimle beraber başka genişler de vardı onlar kolay atlattı dediğim gibi bünye 😑
enfla https://www.google.com.tr/amp/s/www.kocaeligazetesi.com.tr/amp/haber/1307040/tjod-prof-dr-osman-muftuogllu-icin-de-meslekten-men-karari-isteyecek-mi birde bor yerde şunu okudum 3 dilim baklava yıen hamıle bayılmıyor yada kusmuyor madem 3 dılım baklavayla aynı neden hamıleler kusuyor yada bayılıyor? cok mantıklı bı soru degıl mı ya? seker yuklemede kana bırden karısıp anı yukselıs yapıyormus. evet aslında 3 dılım baklava kadar doktrlar bunu ornek gostererek savunuyor ama uygulanısı ve vucuda bebege nufusu 3 dılım baklava gıbı degıl. anladıgım doktorlar buna karsı. bn bugun gıtcktm gıtmedm once kanda baktrcam suphelı olursa tanı ıcın yukleme yaptrcam.
enfla birde bor yerde şunu okudum 3 dilim baklava yıen hamıle bayılmıyor yada kusmuyor madem 3 dılım baklavayla aynı neden hamıleler kusuyor yada bayılıyor? cok mantıklı bı soru degıl mı ya? seker yuklemede kana bırden karısıp anı yukselıs yapıyormus. evet aslında 3 dılım baklava kadar doktrlar bunu ornek gostererek savunuyor ama uygulanısı ve vucuda bebege nufusu 3 dılım baklava gıbı degıl. anladıgım doktorlar buna karsı. bn bugun gıtcktm gıtmedm once kanda baktrcam suphelı olursa tanı ıcın yukleme yaptrcam. mantıklı degıl mı sızce ne dusunuyorsunuz??????