Birbebisannesi Sağamı solamı sırt üstümü. Ben gece hep farkettiğimde sırt üstü yatıyorum sorun olur mu?
benceyn Birbebisannesi sola yatmaya çalışıyorum ama tabi çoğunda kendimi istemsiz sırt üstü veya yüz üstü buluyorum. O da uzun sürmüyor hemen fark edip düzeliyorum. Şimdi kendime yastık aldım destekli. 2 gündür onunla daha kontrollü yatabiliyorum. Bacak aramada bi yastık alıyorum tavsiye ederim
Birhayalimvr Birbebisannesi emzirdikten sonra sağ uykuya gecince sirt üstü en güvenlisiymis egitimde dediler cnm
Kukoss Arada sag ama genelde sola yatiyorum, gercekten saglikli pozisyon sol kanama alanim varken de cok faydasini gordum hemen kapandi normal zamandada.. karnimin altindan bacak arama bi yastik koyuyorum mis gibi uyuyorum oyle olunca pek dönmüyosunda
Turuncukelebek Sola yattıgımda daha rahat uyuyorum arada kolum uyuşuyor sağ tarafa yatıyorum hep sırt üstü uyuyan biriyim 16.haftama girdim şimdiye kadar sırt üstü yattım ama artık yavaştan rahatsız etmeye başladı o yüzden artık dikkat etmeye başladım bu hafta