_ADEL_ Kızlar günaydın 18 haftalık hamileyim karnım hiç yok denecek kadar az bir oğlum var onda karnım 12.haftada bile belli oluyordu acaba gelişimi mı durmuş dicem ama iki hafta önce hastaneye gittim herşey yolunda dedi sicze normal mi
hamilesavis19 Kimilerinin iç karnı geniş diyorlar. Ben 16 haftalığım benim de henüz küçük. Tecrübeli anneler ne diyecek bakalım 🥲 _ADEL_
Fahriye41 _ADEL_ benim ilk çocukta hiç göbek yoktu dışardaki insanlar inanmıyordu hamile olduğuma 2.ye hamileyim 22haftalik oldum karnım çıktı hiç rahat edemem ikisinin cinsiyeti de aynı erkek bence cinsiyetle alakası yok
Meryem80 _ADEL_ her hamilelik aynı olmuyor canım benim şuan 4. Gebeligim 16 haftalik oldum sanki dışarıdan bakılınca 7 aylik hamile gibiyim vücutta ödemeden kaynaklı şişlik oldu benim diğer gebeliklerimde karnım fazla çıkmamisti normal yani sıkıntı yapma kendine
_ADEL_ hamilesavis19 evet onu biliyorum ama karnım içten büyüyor olsaydı oğlumda karnım burnuma gelir miydi bilmiyorum 😂
yasarceyda12 _ADEL_ canım benimde oğlumda geç çıktı karnım ikinci hamilelikte genel olarak kaslar genişlediği için biraz geç çıkar derler ama gelişimi felan düşünme Allah korusun kötü düşünme kiminin hiö karnı yok benim şu an 15 hafta daha çıkmadı karnım 2. Hamileliğim cinsiyet belli değil
_ADEL_ papatyakokulugece ben oğlumda 12. Haftada bayağı belliydi hamile olduğum şuan sadece kilo almış gibi çok az göbeğim var 18 haftayı geçiyoruz nerdeyse
minikmucizemm__ 19+3 haftalık hamileyim benimde karnım yok denecek kadar az normal olduğunu düşünüyorum bazı kadınlarin karnı küçük olabiliyormus gelişimle bir ilgisi yok
Tugba0634 _ADEL_ benim karnım 7 aydan sonra net anlamda çıkmaya başladı olabiliyor sonra aniden bir büyüdü şimdi kocaman gün sayıyorum:)
busebasaran06 _ADEL_ askim 2. hamileliklerde genelde daha sonra büyüyor çünkü ilkinde baya büyümütü ya ikinciye yer vardır şu an bide iç karın dedikleri mesele var ya ondan da olabilir ben 25 haftadayım dışarıdan belli olmuyor hamile olduğum bol giyiniyorum
Mervee09 _ADEL_ Kız bebekse ondan olabilir erkek de gercekten karın öne dogru gidiyo kızda biraz yayılıyo