Zeynep85 suadeeee 42Emly babyloving Yagmur-su Senanrclk hepinize çok teşekkür ederim kızlar kusura bakmayın cevap veremedim bebekle ilgilenmekti, toparlanmaya çalışmaktı derken anca fırsat buldum. Rabbim doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun bir avazda sağlıkla çocuğunu doğurmayı nasip etsin 🤲🏼
Zeynep85 42Emly tabiki bütün gün evde sancım oldu ama öyle çok şiddetli değil belime karnıma adet sancısı gibi ağrı girip duruyordu akşama doğru ağrılar sıklaştı duşa girdim duşta nişanım geldi doktorumu aradım haber verdim sancını bebeğin hareketlerini takip et dedi onu takip ederken bir-bir buçuk saat içinde suyum geldi hazırlanıp hastaneye gittik doktoruma haber verdim doğum başlıyor dedi. Hastanede açıklığa baktılar 5 cm di ntsye bağladılar sancı vardı ama düzenli ve doğum için yeterli değilmiş az biraz suni sancı verdiler sancım hemen şiddetlendi açıklık 9 cm olmuştu hemen doğuma aldılar böyle işte ☺️ korkmayın Rabbime teslim olun rabbimden yardım isteyin dayanma gücü veriyor
Yagmur-su Gözün aydın canım , çok sevindim Rabbim bizim gibi bekleyen gebelere yardım etsin , açıklığım var sancım yok dualarınıza talibiz🥹
Senanrclk Zeynep85 gözün aydın olsun. Benide yarın 9 da açıklığıma göre suni verip alacak sanırım çünkü 40+0 oluyoruz.İnşallah benim oğlumda kolaylıkla gelir 🥹🤍