Selenmom06 Kızlar dün ilk defa minik bir leke geldi adetten 2 gün önce oluyor bugün de o kdar silikti ki peçete de şeffaf pembe gibi varla uok arası. Kaset test yaptım saniyeler içinde çizgi çıktı ama erken gebelikte bir şey çıkmadı ikiside artı Med ,
Cansu424 Selenmom06 tam tersi olması gerekmiyormu 🤔 başka marka erken test denerdim Ben sizin yerinizde olsam inşallah vardır 🫶🏻
betlulk05 Selenmom06 canım artımedin erken gebelik testi olması gerekenden silik çıkarıyor ben yapmıştım silikti ama değerim 610 çıkmıştı yani daha koyu olması gerekiyodu. Belkide gebelik vardır ama sende daha yeni olduğu için belli olmuyodur
Selenmom06 memmedova_24 ay inşaAllah kaset test pozitifken erken gebelik neden negatif çıktı ki sizce
Cansu424 Selenmom06 sen bitane baska marka al bi dene bence hemen kan vermeye ben biraz karşıyım hoş bu sabah verdim gaza gelip🤣 ama 7 yasında kızım var onda keseyi gördük bebeği gördük öyle kan değerlerime bakıldı gitmemiştim doktora hemen bunda koşa koşa gittim verdim kan inşallah hüsran olmaz 🤦🏼♀️
Selenmom06 mm_m954 yok bekledikten sonra çektim bunu ilk halinde yoktu daha pembe renk ilk çıkarken çizgi de çıktı bembeyazdı test