dilosimg Gizemizmir35 yuh 😅 Cuma günü randevum var biz de henüz görüşmedik ondan dolayı sordum açıkçası 🥲 Güncel muayene fiyatını biliyor musun ?
Gizemizmir35 dilosimg zam gelecek diyorlardı 5 ay önce kesin yine zam gelmiştir 🫣 doğum paketi yaptırmak daha karlı oluyor hepsi içinde gittiğinde sadece katkı payı 50 tl ödüyorsun gittiğinde sor derim ☺️
Ftm2025 Be1234 bilmiyorum direkt bunu söyledi bana benimde ilk aylar çok kanamam olmuştu kapsamlı bakılmasını istiyorum dedim öyle baktı bişeyi yok dedi
Be1234 Ftm2025 gelişimde nail erdogan var bende onunla görüşüp öyle gitmeyi düşünüyorum gerek görmezse gitmem
simgeecekinci Gizemizmir35 benim doktorum dışarıdan egepol ile anlaşmalı çoğul gebelik olduğu için bizim orada planladık doğumu bakalım normalde 70 kusur ama ikiz gebelikte fark oluyormuş
SalihaHakanetin simgeecekinci merhaba doktorunuz kim acaba benimde egepılde olacak ve doktorumuz dıştan
Gizemizmir35 simgeecekinci evet benim arkadaşıma da 70 bin demişler tek gebelik onunda dışardan doktoru
Flzak Gamze010 doktorum medline da altınkoza bana çok uzak diyr hiç gitmedim ilk doğumum burdaydı ikincide inşallah burda olcak
prenseslerblogg Esra2025 konuştum ben alındığını söyledi sonuçta Peşinen veriyorsun ve ayarlar öncesinden de belli zaten doğum tarihin ben aynı şekilde o hastanede yapmıştım doğumumu o zamanda böyleydi
Fatmet ilkayksck Ankara’da ki diğer özellere göre doğum paketi en uygun olanı medikalpark tı yine. O yüzden de medikalpark tercih ettim birazcık
Azizegvntrn Kanye Erzincan Özel Neon Hastanesinde takipli sigortalı hasta ,sezeryan normal farketmez 29 bin tl
Merveee1447 kbosever-21 evet yeni görüştük. Ama ben MEB personeliyim sanırım memurlara %20 indirim oluyor