ppmerlina Ozlmulpk aaa benim görümcem de mardin kızıltepede yaşıyor 🥰 eş tarafım oralı yani. Siz neresindesiniz
Fatmet ilkayksck Ankara’da ki diğer özellere göre doğum paketi en uygun olanı medikalpark tı yine. O yüzden de medikalpark tercih ettim birazcık
Madamebubu ilkayksck doğum paketi almak daha hesaplı olabilir. Burda gördüğüm kadarıyla pek tercih edilmiyor. Siz neden tercih etmediniz? Biz mart ayında 76bin tl ye doğum paketi satın aldık.
muhabbet_ Suheyle1 hangi hastane. Ben medstar topçulara gidiyorum 40 bin dediler. Sezeryan normal aynı fiyat. Epidural olursa extra 9 bin
Selmagkk merveblttt sigortanız veya anlaşmanız mı var ben daha pahalı biliyordum çünkü muayane bile pahalı
gizemozel22 hbgl22 temmuz fiyatları mı bu? Geçen ay sorduğumuzda 52 ama zam gelecek diyorlardı🤦🏻♀️🤦🏻♀️
busra1708_ hbgl22 şehirden şehire ne kadar fark ediyor, İstanbul Acıbadem 100 bin… epidural-spinal ekstra 20 bin
prenseslerblogg Kanye İstanbul yüzyıl şuan her ikiside 33 dediler doğum şubatta olucak o zamana fiyat değişmesin diye ben heralde şimdiden alıcam 🙄
Cansuuert prenseslerblogg ya sezaryen icin de mi 33 dediler paket fiyatını sordunuz mu peki benim de şubatta olucak da
1demetyasemen prenseslerblogg benimde sanırım şubat sonu mart başı olcak daha çok yeni öğrendim ama uçmuş fiyatlar. Hastane nasıl acaba doktor önerin var mı gittin mi daha önce
beyzanur99 Konya Medicana 60 bin Konya medova 45 bindi en son normal sezaryen farketmiyor medova da profesör olursa ekstra 10 bin fark alıyor
2755 beyzanur99 özel Büyükşehir hast 35 bin dedi geçen faraden haberiniz var mı o ne kadar dedi acaba akademi ile anıt hastaneside var bide
Anonymous1 beyzanur99 aa ben sorduğumda normal sezaryen 45 suda 60 tı temmuz zammında o kadar aldı mı ki