Herkese güzel doğumlar diliyorum. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. Yanım da yatıyor. Bu duygu tarif edilemez. 🥰
İkinci normal doğumum. Ertesi akşam yani cumartesi günü sürekli bebeğim toplanıyordu karnımda. Dün akşam da saat 10gibi nişanım geldi ve böyle inceden adet ağrılarım geldi acile gittim 2cm açıklık var dedi Nst ye bağladı. Sancı çıkmadı kanama suyun gelirse hemen gel dediler ve ben eve gittim. Bu sabah da 10dk da giren kasılmalarım başladı belimden kavrayıp kasıklarıma vuran bir ağrıydı. İlkinden doğum sancısını bildiğim için süre tuttum öğlen kasılmalar durdu ve tekrar ikindinden sonra başladı kasılmalar devam ederken 2km yürürdüm ve merdiven inip çıktım hastaneye acile geldim 4cm açılman var dediler ve yatış verdiler. Saat 22:10da girdim 00:10da oğlum dünyaya geldi toplam sancı çekmemle birlikte 2saatte doğurdum. Allah doğuma girecek olan annelerime kolay doğum nasip etsin inşallah dualarım sancı çekenlerle doğuma gireceklere canlarım benim hikayem de böyle gelişti.( Alttan da kesi atılmadı fakat bebek çıkarken biraz yırtmıştı ona dikiş attılar.) 🥰