ozlemturgay Kısa saçlarının tadını çıkar 😊 önümüz yaz bebişin de olacak hem rahatlık açısından hem de değişiklik olmuş oldu senin için yeni bi görünüş yeni saç modelleri bana iyi geliyor sende olumlu düşün inşallah çabuk uzar benm bir arkadaşım saçlarını lavanta çayıyla yıkıyordu uzatıyormuş sanrm sende bir araştır istersen
Sevdaliza Aşkım şey yap saçlarını hergün sımsıkı at kuyruğu yap öyle uzuyor bir yakınım denedi kızının saçlarını öyle uzattı toplaya toplaya hergün
Nilfev_ Pars ben birazcık sampuanima karıştırdım sirkeyi saçlarımı durulayınca kokusu gidiyor hemde çok faydasını gördüm
Nilfev_ Hamilelikte kullanmak uygun mu bilmiyorum ama ben öncesinde yılan yağı kullanmıştım gerçekten saçı hızlı uzatıyor
SedaMeric Masalmom restorex kuzu bende onunla uzattım baya iyi geldi bana ama kafana çok takma hatta hiç takma pskolojik olarak çok takarsan işte asıl o zaman uzamaz
Masalmom kızlar hepinize çok teşekkür ederim valla biraz olsun umut oldunuz icimi rahatlattiniz hepinizin tavsiyelerini dikkate alıcam 😍😊😊
Burcak61 Masalmom hamilelikte kullandığımız vitaminler saçı uzatıyor zaten merak etme bende kestirdim