Meri3535 LadyX gerçekten doktorların bir şey demelerine ihtiyacımız var. Bu ilk doğumum, bir sonrakine akıl küpesi olsun yazın ortalarına hamileliğimin son dönemini getirmeyeceğim 🥹
miniminibebek LadyX evet ya :( ben belki 2 agustosa kayar evlilik yıldönümümüz diye 41 haftada olucaktım ama beklemeye sabrım kalmadı 😃
LadyX ErsBegAs yaaa aslında daha vakit var farkındayım ama benim sabrım kalmadı 🥲 ağustosta doğsa hatta evlilik yıldönümümüzün olduğu güne denk gelse hiç fena olmaz 🙈
LadyX bebeklerim__ gece varya kocamı uyandırıp dövecektim o derece sinirliydim 😂 içime şeytan kaçıyor
LadyX papatyakokulugece ne bileyim bu platformda bir anda her şey olabiliyor 🙈 linç yemedim neyse ki genel manada
LadyX G12s_18 ayyyyyy herkes böyle dediğine göre vardır bir hikmeti 🤣🤣🤣 herhalde özleyeceğim şu an buna asla inanmak gelmese de içimden
LadyX deletedmom43191 tecrübeli anneler böyle söylüyor 🥲 en son “içime tekrar sokasım geldi” lafını duyunca ikna oldum
LadyX Eslem2112 bunu o kadar çok duydum ki 🙈 sanırım şu an sizi anlayamıyorum ama o günler de gelecektir tabii
Eslem2112 LadyX anlamamn çok normal bende hamileyken anlmıyordum 😂her iki hamileliğimde de bi an önce doğsalar diodum 😂
LadyX miniminibebek ayyy benimki de 9ağustos 🥲 aslında hiç fena olmaz. O zamana ben de 39haftalık olmuş oluyorum