LadyX Aycegul sizin durumunuz daha da zor cidden. Ben çalışırken zaman hızlı geçiyordu, şimdi evdeyim kafayı yemek üzereyim
Aycegul LadyX bende öyle çalışırken iyiydi ama yaz tatili girdi ve iki yaşında bir kızım var ne peşinden koşabiliyorum ne eskis gibi tahammülüm kalıyor çok zor gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun
busra1708_ LadyX Hahahahha ama o gün benimki gece 2 de beni sahile götürdü dışarısı evden daha serin diye, kocamın hakkını yiyemeyeceğim 😄 gerçi o kadar sinirli, gergin ve tahammülsüz bir insana döndüm ki yeterince hakkını yedim bugüne kadar kocamın 🙈
LadyX busra1708_ benimki de sürekli beni gezdiriyor vs ama gerginsin deyip duruyor dedim biraz anlayışlı ol yaaa gebertmeyeyim seni şuracıkta
LadyX Grendaaii oh ne güzel çok sevindim sizin adınıza 🙏🏻 ben şu an bu mide yanmasıyla evi yakasım var o derece kötüyüm
Grendaaii LadyX midemin çok kötü olduğu dönemler oldu hatta doktorum yüksek yastıkta yatmamı önerdi reflü başlangıcı olabilir diye akşamları yağlı yiyecekleri kestim makarna pilav gibi salçayı azalttım cidden etkisini gördüm. Hatta tekrar midem öyle olacak diye korkudan akşamları bişey yemiyorum canım çok istesede 😂😂Tek negatif yönü sabahları el uyuşmalarım var baya oda geçiyor biraz masajla 😊
Aycegul LadyX yinede büyük konuşma derim 🫢 benimde ikinci gebeliğim asla istemiyordum çünkü ilkinde çok zor geçmişti benim fakat oldu ve şuan son haftalardayız Allahım isteyenlere hiç bu duyguyu tatmayanlara nasip etsin derdim hep
Arzu19988 LadyX ilk hamileliginizmi? Benim evde iki yas sendromunun tavanlarinda kizim var erkek cocugundan beter.31haftaligiz bizde bende bezdim zamani ileri ceke.bilsem.kaski bazen agliyorum😓😓😓
LadyX Arzu19988 evet ilk 🥹 ve son olur umarım. Eşim daha şimdiden ikinci çocuk lafı ediyor ÇILDIRIYORUM
Ddm28 Duyar kasmak değil kesinlikle ama doğum yapalı 5 ay oldu ne yalan söyleyim kızımı karnımda hissetmeyi de özledim sonra gülücükler saçıyor vazgeçiyorum 🤣 Allah hepinize sağlıcakla kucağınıza Almayı nasip eylesin kızlar bu havalarda biz bile bunalıyoruz ki sizleri düşünemedim Rabbim yardımcınız olsun 🌸🙏
busra1708_ Aycegul ben de öğretmenim ama riskli bir gebeliğim vardı, 5 haftalıkken de işi bıraktım tam 1.dönem arasıydı, evde çok daha yavaş geçti zaman
Ddm28 LadyX ☺️☺️ azıcık kalmış annesi ortalama 1.5-2 ay desek boş bulduğunuz zamanlarda bol bol uyuyun derim bebek doğunca da tabi ki uyuyoruz ama hani uykunuzu bölmek zorunda kalmadan uyuyabildiğiniz kadar uyumanın tadı başkaymış birde bakmışsınız ki kollarınızda çok şükür bu haftalara ulaşmışsınız bakın ☺️
Aycegul LadyX bende ara ara çok kötü bulantı dönemlerinde heyetle raporlarla geçirdim ama okula gittiğim dönemler banada iyi geldi hep şuanda ağustos başı doğum olcak inş doğum izninin bir ayı yaz tatiline denk geliyor ona takılıyorum stres yapıyorum diyorum ya plansız olunca tutturamıyoruz işte analık izinlerini 😢
Nrnn LadyX 4 gun önce doktora gittim 34 haftalık benimde doktorum büyümüş bebis dedi karnımı görünce bende hocam tamam yeter bu kadar alalım o zaman büyüdü dedim 37 de 38 alabiliriz sıkıntı yok beklemeyelim falan dedim gulustuk sonra nst girdim o gündür bugündür sancim var yatiyorum ve doktorum şimdi doğarsa kuveze girer dedi bende sıkılmıştım o yüzden böyle konuştum şimdi de düşünüyorum kuveze girerse diye ama insanlık hali sıkıldım derken kötü niyetle istemediğimizden değil gerçekten belki de motive edecek güzel bir söz yada bir hareket bekliyoruzdur
Arzu19988 LadyX yapma bacim sakin yapma bende esime aldandim ama gran destegi yok 8aydir canim cikiyor hamilelik iki yasinda kizim cok zor cok Biri olsun yeter ya belki 7-8seneye oda kendin istersen .saglikla gelsin bebeklerimiz ama hamilelik gercekten cok zor dogumu ayri bel agrisi kasik agrisi bulantisi mide yanmasi sonra bebek bakimi ohoo.babalar oturdugu yerden on cocuk ister.ben al.karnimdakini tasi evdekinede bak calisir para getriirim diyorum esime..cunki bazen yaptiklarimin kiymeti hic bilinmiyor ve hic kimse evde bana hamile gibi davranmiyor uff icim acildi .
Aycegul busra1708_ bende ilk üç ay 9 kilo verdim bulantı ve kusmaktan heyet raporuyla iki ay evde yattım doktorumun tavsiyesiyle çalışırken biraz daha çabuk geçiyordu sanki zaman 2 yaşında bir kızım var iyiki var tabiki onunlada güzel geçiyor zaman canım kızım benim ama ben resmen gebelikten nefret ediyorum artık 😩😥
Birannelikmeselesi LadyX 32 hafta oldum. Hastaneye gidip alın şunu içimden diye çığlık atasım var. İlk hamileliğim de yaza denk gelmişti ama o bu kadar değil. Bunda hem sıcaklar hem ağırlık ölüyorum ama hareketle çok farklı. Sanki kaburgalarımın arasından ayağı çıkacak. Her hareketi dışarıdan görülüyor ve çok sert can yakıyor. Kızımda hiç böyle değildi.
LadyX Birannelikmeselesi her hamilelik çok farklı demek ki. Benim fiziksel rahatsızlıklarım arttıkça psikolojik olarak dayanmam da çok zorlaşıyor. Bu sabah bacağıma kramp girmesi sonucu çığlık atarak uyandım, kaç gündür tuvalete çıkamıyorum, şu an MİDEM O KADAR YANIYOR Kİ ağzımı açsam EJDERHA gibi ortalık yanarsa hiç şaşırmam o derece 🐲🐉🐦🔥
Ddm28 LadyX şimdi doğumu bekliyorsunuz ya muhtemelen o yüzden doğum şeklinizi bilmiyorum ama eğer sezaryen olacaksanız gün belli olunca da hiç geçmiyor hele ertesi gün doğuma gidecekseniz ☺️ vajinal doğumda da muhtemelen her sancıdaki heyecan bambaşkadır zor günler ama güzel günler ☺️ İnşallah bu günlerinizi gülerek hatırlayacaksınız hatta belki özleyeceksiniz bile☺️ mis kokulunuza sağlıcakla kavuşun inşallah 🌸