Ask45 6 gibi yaptım hemen cıktı şimdi gene yaptım acaba testmi hatalıdır diye bakmak için gene cıktı sizce güvenmelimiyim bu teste ? Gecen yda 6 değerini bu testle öğrenmiştim belliki cok hassas
bilgeebsrn Ask45 bende bu testle öğrendim reglimden 5 gün önce ve gerçekten çok hassas. Sabah ilk idrarla test yapın en doğru sonucu alırsınız.
Ask45 Yldzzzzz iki tane daha var sabah yine yapıcam bakalım asla kuruma cizgisi değil hemen cıkıyor o cizgi inşallah yanıltmaz ya
Ask45 bilgeebsrn ay inşallah canım dün kana gitmiştim adetime 7 gün vardı cıkmadı ama akşamında rahim bölgem falan agrıdı hep acaba yerleşmemi dedim bugünde testlerim pozitif cıkıyor 1 günde değişebiliyor değerler demek ki
Mamiko_2020 Bende çookk kez çizgi çıkardı maalesef 😕koyulaşma olursa vardır yoksa kendi çizgisi ama inşallah koyulaşma olurda Rabbim nasip eder 🥰🙏🏻
Ask45 Mamiko_2020 bende cıkarmıyordu canım hiçbirşekilde gecen ayda bununla öğrenmiştim şimdi yine cıkıyor sanırım hamileyim ve yeni daha
Ask45 penbe_karisi atayım aşkım ama daha yeni oldugu için kameradada parlıyor bide cekebildiğimi koyayım kendi gözümle daha net cünkü
Ask45 penbe_karisi ay inşallah kuzum gecen ayda awoxta çok silikken prodoctorda çok netti üstelik değerim 6 çıkmıştı o kadar hassas tabi kimyasal oldu
Ask45 memmedova_24 inşallah hamilesindir canım ben bu ay adetim geçerse kan vereceğim çatlayınca ne zaman adet olacagımı biliyordum böyle olunca nasıl anlarım bilmem