Bububu Dadas evet yarın sabahtan mesaj atarım. Bugünün ilaçlarını yaptım zaten rahatsız etmeyeyim bu saatte. Progestan dexide vuruldum hemen öncesinde görmüştüm. Oda şimdilik idare eder diye düşünüyorum. İnşallah dediğiniz gibidir 🤲🏻
Merviny Bububu canim bence de yerlesme kanamasi gibi. Sabah ama hemen doktorunla gorus. Boyle durumlarda okudugum ilac degisikligi yapiyorlar
Bububu Dr ile görüştüm kızlar. Bir kerelik olduğu için gece ve sabahında devam etmediği için ilaç değişikliği yapmadı. Aynen devam dedi
Veterinerhanim Kızlar selam. Öncelikle inşAllah tez zamanda hepimiz bebişlerimizi kucağa alırız 🙈 Benim bu ay transferim olacak inşAllah. 🙏 Sanırım şimdi de adet oluyorum Beklediğimden bir hafta kadar erken olacağım. Zaten düzensiz adetim Doktora adetliyken gittikten sonra ikinci gidişiniz kontrol yani kaç gün sonra oldu? Ben yarın ya da perşembe doktora gidersem bir daha ki kontrolüm ne zaman olur? Bilgi verir misiniz.
Bububu Veterinerhanim bana önce yarı doğal siklus gibi denenmek istedi yani letuyla yumurta büyütüp hormonlarım kendiliğinden artsın diye o yüzden adetin 2.günü gittim sonrasında 7gün letu ve estrofem kullandım 2*1 sonraki gün kontrole gittim yumurtam büyümemiş rahim kalınlığım 8-9mm olmuş o yüzden normal ilaçlıya döndük 5gün sonra kontrole çağırdı üç çizgi görünümü var 11-12 mmde rahim kalınlığım olmuştu o yüzden ertesi güne progesteronlar ve diğer bağışık baskılayıcı ilaçlarda eklendi. Ondan 5gün sonrada transferim oldu. 12 haziranda son adetimdi 1 temmuzda da transferim oldu yaklaşık 18-22 günlük bir süreç oluyor ortalama
anka01 Yagmurtekinn bende uzanınca oluyor genelde zaten sırt üstü yatmamaya çalışıyorum intetnette genelde yan yatılması gerektiği yazıyor inşallah bende hayırlısı sağlıklısı ve kolaylıkla sizin gibi pozitif görürüm ve devamlılığı gelir kucağımıza alırız sağlıkla 🙏🏻
Veterinerhanim Kızlar su yüzden soruyorum. Şimdi ben perşembe adetliyken muayene olacağım, cumartesi günü tatile gideceğiz çarşamba dönecegşz. O zamana kadar tekrar kontrole cagrılıyor muyuz onu öğrenmek istiyorum aslında ona göre tatili iptal edeceğim de
anka01 Veterinerhanim beni tam haftasında çağırmıştı ben salı gitmiştim 1 sonraki salıya kontrole gittim 1 sonraki salı da transfer planlandı perşembe transfer oldum ayın 3. De
Merviny Veterinerhanim selamlar bunu doktora sorman daha saglikli olur her doktorun kontrol zamani farklı olabiliyor. Zaten sorsaniz hemen soylerler ona gore plan yaparsiniz