merveblttt Kızlar 30+4 üz gündüzü ayrı gecesi çok çok ayrı gece olunca hiç durmuyor tekmeleri aşırı sert uykumdan bağırarak uyandırıyor beni gece uykusuna hasretim sizde durumlar nasıl tek benim bebeğim mi böyle yoksa
Seelinimo merveblttt ya eşimde bana diyor ki sen uyuyorsun kızım içerde neler yapıyor neler diyor. Gece uyanıp bakıyor herhalde hareketlerine. Ama ben hiç hissetmiyorum uyuyorum ölü balık gibi 😂 böyle bişe mümkün mü bilmiyorum o kadar hareket etse uyanmaz mıyım. Çalışıyorum ya yoruluyorum ondan dolayı mı acaba
anneyim9 merveblttt aynı şekildeyim canım gece uykuları yalan oldu bende 30 haftalığım ve ikiz gebeyim kasık ağrıları bitiyor beni geceleri daha çok artıyor ama akşam yemeğinden sonra magnezyum içiyorum onun biraz faydasını gördüm
EsmanurTorun merveblttt benime o haftalarda başladı 1 saat uyuyup tüm uykumu almış şekilde uyanıyorum 36 olucam şimdi daha da zor oluyor uykusuzluk , dönememek vs ileriki haftaları düşünemiyorum bile 🥲
Arzu19988 30+3ayni uyku muzikleri ile uykuya daliyorum😥😥gece gec uyuyorum zaten 2-3gubu anca uykuya dalarim 5-6uyaniyorum.ilk hamileligimde bir yerde okumustum Allah bizi bebegimiz dogacagi icin uykusuz gecelere alistiriyor diye) İyi tarafindan bakmaya cakisiyorum uyuyamiyorum zaten bebegimede bakmak zor olmaz ki evde 2yas sendromunda kizim var ama neyse. Tek zor olan bel agrilari kasik agrilari ve gece yerimde donemiyorum saga sola sabahlari biraz iyi ama aksama dogru tum agirlik cokuyor yine
Arzu19988 Tekmelerde cabasi canim tekmeler gun icinde ne uyutuyor nede ayakta dura biliyorum az once icerde halay cekiyordu ssnki
merveblttt Arzu19988 halay mı çekiyor güreşiyor mu anlamadım gün içerisinde de çok hareketli artık evde işlerimi yaptırmıyor bana
merveblttt Seelinimo kaç haftalıksınız da hissetmiyorsunuz yada benim kızımın tekmeleri çok güçlü resmen dayak yiyorum
merveblttt deniz_45 bende o haftalar da öyleydim hala da öyle bebeğim henüz dönmedi sürekli tekmelediği için tutamıyorum
merveblttt anneyim9 sizinde tekmeler canınızı dayanılmayacak derecede acıtıyor mu benim aklım çıkıyor her vurmasında
biranneadayi1 32+1 im , geceden sabaha 3 4 defa uyanıyoruz genelde saat gece 3 gibi , sabah 5 gibi , ve 7 gibi. Ama en kötüsü uyanmak da değil, uyanınca bir daha uyuyamıyorum :/
merveblttt biranneadayi1 uyanınca bende uyuyamıyorum sonra gün içinde nerde yer bulursam uyumak istiyorum
Meryemdd biranneadayi1 aaaa resmen aynı şeyleri yaşıyoruz aynı saatlerde bende hep uyanığım, niye böyle oluyor😞
anneyim9 merveblttt benimkiler ayaklarıyla tekmeledikçe organlarım oynuyor sanki içerde😂 ilk hamileliğimde hiç birşey anlamamışım ikincisi farklı oluyormuş 😂☺️