Heyecanlianne-1 İki buçuk sene önce ilk hamileligimde tetanoz aşısı olmustum. Şu an yine hamileyim muhtemelen yine sezeryan olacak. Tekrar asi şart mı . Aile hekimi doktoruna sor falan dedi. Sizler nasıl yaptiniz acaba
MrvCgn Heyecanlianne-1 3 hamılelıgımde de oldum asınız varsa kalan olmanız lazım tabı tamemen sıze baglı ben bı zararını gormedım bakalm suanda hamıleyım bu son asımdı
busenaz68 Heyecanlianne-1 Bende iki sene önce aşı ve sezeryan oldum bu hamileliğimde yine yapıldı hatırlatma dozu diye. İlk geebeligimde de Tetanoz gerekli mi diye sorduğumda dağda bayırda tarlada doğum yapmayacakssan çok da gerekli değil, hastane ortami gayet steril demişti ama sağlık ocağı yapmıştı
Annekuzusu123 Heyecanlianne-1 ben ilkini oldum da ikincide ol dedi doktorum sözde sağlık ocağı arayacak
Nursemom90 Ben 6 yıl önceki hamileliğimde tamamlamıştım aşılarımı bu sefer tek doz yeterli dediler tek toz oldum
papatyakokulugece Heyecanlianne-1 tetenozda doğum şekli önemli değil ve evet yapılıyor ben çocuğum yaşına girince plânlı hamile kaldım yinede yapıldı yaptır dedi doktorum
Muhammederva Ben ilk gebeliğimde 2 doz vurulmuştum 2. Gebeliğim cuma günü 2. Sezeryanım olacak 20. Haftada tek doz tetanoz vuruldum ama aklınızda bulunsun ilk gebelikte 3 doz tetanoz aşısı vurulursanız diğerlerinde aşı vurulmuyormuş
Heyecanlianne-1 Muhammederva ya ben kaç doz oldum hiç hatırlamıyorum. Sağlık ocağında kayıtlıdır değil mi
myangelson Heyecanlianne-1 ben yaptırdım 22 temmuz ayında doğum yapmıştım bu yıl da Şubat’ta doğum yaptım. Doktorum tek doz yaptır dedi
Daisyy000 Heyecanlianne-1 2023te 2 doz olmustum. Şimdi hamileyim yaptirmayacagim. 2 dozun 5 sene koruyuculuğu var
Heyecanlianne-1 Daisyy000 bende 2023 de oldum ancak kaç doz olmuştum onu hatırlamıyorum ona göre karar veririm bende
Meryem80 Heyecanlianne-1 maalesef sart yapıyorlar canım benim şuan kızım 3 buçuk yaşında tekrar hamileyim geçen dediler 22 haftalik olunca gel aşı yapicaz diye
Heyecanlianne-1 Meryem80 öyle mi aile hekimi şart olarak söylemedi sadce dr na sor dedi. Doktorumda olursan iyi olur dedi
Meryem80 Heyecanlianne-1 gebelik arasi fazla yoksa önermiyor zaten ama araya 3 yıldan fazla girince bir doz da olsa yapıyorlar