hep_acemi_anne Merhaba kizlar. Gebeliğim 5+3 gözüküyor bugün bikac kez çok çok hafif kahverengi lekelenme oldu, akşamda çok az bir kan geldi, şimdide gelmiş çok az şekilde . Bu haftada normal mi yaşayan var mı??
birmayismasali hep_acemi_anne maalesef hiçbir şekilde kan gelmesi normal değil. Acile gidip bir muayene olun büyük ihtimal progestana başlatırlar çok geçmiş olsun 💕
Dry94_ hep_acemi_anne geçmiş olsun bende 5+4 üm bende de lekelenme vardı doktoruma gittim kese yanında çok az kanama alanı görüldü ve progestan fitil başlattı şükür 2 gündür gelmiyo ihmal etmeyin sizde gidin yerleşme lekesi de olabilir allah korusun başka bişeyde olabilir 🥰 umarım bebeğin seninledir
lux38 hep_acemi_anne 5+2 yim henüz böyle birşey yaşamadım bnde aynı Dr a hiç gitmedim ama yinede görünün Dr a bnce
Annelik-2 hep_acemi_anne bence bi doktora görünün belki burda yerleşme denir ama olmaya bilir enazndan içinizde rahat eder
hep_acemi_anne Katya1 bugün gittim , keseyi göremedi , betahcg 385 ama düşük yeniden kan ver dedi. Kanamamda az az geliyo ☹️
hep_acemi_anne Dry94_ keseyi göremedi , beta 385 çıktı, düşük dedi tekrar kan ver dedi, kanamam devam ediyo
hep_acemi_anne Dry94_ keseyi göremedi , beta 385 çıktı, düşük dedi tekrar kan ver dedi, kanamam devam ediyo
Dry94_ hep_acemi_anne kimyasal gebelik olabilir mi acaba ilk kez mi kan verdin yoksa bu ikinci kan verişin mi
Katya1 hep_acemi_anne herhangi bir şey vermedi demii? Dinlen yormamaya çalış kendini inşallah kanaman durur yaa