Sementa63 2babyy Yok canım estağfurullah bende buranın yabancısıyım ama sanırım burda iyi doktor yok memur kesim Urfa merkeze gidiyor
Sinif177 2babyy üniversiteden arkadaşım ile aynı yerdeydik. Sürekli okey batak oynardık. Ablamlar da görev gereği oradaydı. Hiç gurbette gibi hissetmedim. Sizin için de inşallah sular seller gibi gelip geçer
2babyy Sinif177 yaa ne güzel ne mutlu size benim kimsem yok burda eşimde görevde oluyo genelde bi oğluşum bi ben bide karnımdaki yavrum öyle geçirmeye çalışıyoruz günleri çokta zor oluyo ama napalım 3 yıl sıkmak lazım dişimizi😣
Ozlmulpk PPrensannesiiiii burda herşey bir tanıdığa bakıyor maalesef tanıdığın varsa istediğin saat hemen muayene ediyor seni benim komşumun arkadaşıydı o saolsun mesela mert beyi hemen ayarlıyordu
Sinif177 2babyy karakoldaki arkadaşları iyiydi. Biz de bir çoğunu tanıyorduk. İlk geldiğimizde karakoldaki binbaşı bizim okuldan hocanın amcasıydı. Ortamı ayrı güzeldi.
2babyy Sinif177 yok arkadaş olarak değil mesela hafta 1kez 24 saat yada 3 günde 1 - 12 saatliğine gelebiliyolar onlardada böylemiydi
Sinif177 2babyy 24 çalışma saatleri oluyordu. Düzenleme yapılmasını çok istediler ama bir türlü uygulanmadı.