Zehrasan Ranni adet tarihime göre 19 Ağustos şuan 33+6 fakat 35 hafta uyumlu çıkıyor doktor adet tarihini güncelledik mi senin diye sordu iri bebek erken de gelebilir ilk doğumum olacak devlet hastanesi takipliyim nasıl olacak bilmiyorum
Ranni Zehrasan benim kızıma Mayısın ilk haftasında doğacak denmişti normal doğum dediğiniz gibi iri bebekti 19 nisanda sancım vs derken sezaryenle aldılar
ReyHalVe21 Ranni 34+1 artık çok yoruldum gebelikten ne eğilebiliyoruz ne kalkabiliyoruz ne gücüm ne takatim kalmadı. Sürekli ağlayasım geliyor. Dayanamıyorum artık 😞😔
Ranni ReyHalVe21 başka çocuğunuz da var mı ilgi bekleyen benim bir kızım var şuan aynı dediğiniz gibiyim hiç bir şeye gücüm yok dinlenemiyorumda bende sürekli ağlamaya başladım
Aslhn-06 Ranni ya 6 Ağustos eğer biraz daha beklerse bebişim 14 Ağustos (oğlumun doğum günü aynı zamanda aynı gün olsunlar istedim) 😍
Falan Aslhn-06 Selam ben normal doğum istiyorum sizce Ağustosun kaçına denk gelir daha doğrusu hafta olarak ne zaman olur ikinci haftası mı bir de normal doğurmak isteyen de gün alıyor mu
Asyasel1720 Ranni benimde yüksek tansiyondan anlaşıldı gebelik zehirlenmesi olduğu sabah akşam tansiyon ölçüyorum normal çıkıyor iki gündür var şişlik tedirgin oluyorum bende
Balos Asyasel1720 cok gecmiş olsun kaç acaba tansiyonunuz benimde günde 3 hap almama rağmen düşmüyor korkuyorum😔
SedANurK Yaa bende 33+6 haftalığım ama ne ağrı sızı var ne sancı var tahmini 19 ağustos ama sıfır hissiyat sanki hep gebe kalacakmış gibi hissediyorum hiç sancım olmaması normal mi diye düşündüm sizin yazdıklarınızı okurken
Ranni SedANurK bizim sancılarımız erken başladı bence sizin olduğunuz durum daha normal süreci daha kolay ve güzel geçirirsiniz bizim gibi sürekli kaygıyla ay noldu n’olacak endişeniz olmaz öyle düşünün
Ranni Miraaaaam21 bende Ağustosun ilk haftasında istiyorum ama bakalım bebeğim ve doktorum ne istiyor
2cocuk2kopek Ranni 34 gene iyi ilki 27 bu 31 😂 çok şükür şuan duruyor içerde bakalım ne kadar daha durur
ReyHalVe21 Ranni var iki tane oğlum ama beni çok üzmüyorlar elhamdülillah görümcem bende kalıyor 5 gündür onun oğulları biraz beni strese sokuyor bir hafta kalıp gidicekler zaten ne yapayım sabrediyorum 😇😊
Asyasel1720 Ranni aynen o zaman bilmiyordum belirtileri kilo sanıyordum ayaklarımın şişliğini şimdi şişince tedirginlik oluyor dün akşam korkudan ağlama durumuna geldim yine mi olacak diye
Asyasel1720 Balos benim şuan 12lerde geçen 13 oldu çok başım ağrıyordu ama geçti ben tansiyon ilacı kullanmıyorum doktor vermedi zaten ama dikkat etmeye çalışıyorum sabah akşam ölçüyorum