Beyzatlss 18+3 haftalık gebeyim geçen haftalarda aile hekimi kan testinden sonra 3 kutu kan hapi verdi fakat büyük oldugundan yutmadan geri çıkarıyorum doktora sorucam ama daha gitmeme var ne diyonuz
Zeliha66 Beyzatlss doktoruna söyle icemedigini baska bi ilac versin olmazsa ama mutlaka kullan kan ilacini ilerliyen zamnlarda iyice düsecek kan degerlerin hatta dogumdan sonrada verecek doktorun kan ilacini
Rstasar Beyzatlss cok zorlanirsin carpintin fln olabilir hatta bayilcak gibi olabilirsin cunku vucudun daha fazla kan uretiyo bebek icin dha fazla kan pompaliyor halsiz dusersin
hasretakkus Beyzatlss doktoruna soledigin zaman degisterblio bana sekerli kucuk bi kan hapı vermisti ilk verdgni kullanamiorum die
sweettugbakose Kullanmak gerekmiş bende 26 haftalığım yeni kullanmaya başladım. kullanmazassm bebekte zeka geriliği olur dedi doktorum. Kullanmak istemediğimi söylediğimde
Tiredmother 28 haftalığım içtiğim an midemde kaynıyo sanki içemiyorum. Ne vitamini ne onu. Allah’a emanetiz valla arada içmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum bende🤦🏻♀️
SevgibiR Beyzatlss valla bende bazen içmiyorum 😂 ztn kabız yapıyormuş kan hapi iki gun içmiyorum sonra yine iciyom 😂