bongomi Açlıktan ölmek üzereyim sürekli beni acıktırıyor ama asla iştahım yok canım hiç bir şey istemiyorum en sevdiğim yemeklere bile aşırı isteksizim çok açım ne yapacağım nasıl düzelecek
Mucizem_63 bongomi 10 haftaya kadar düzgün yemek yemedigimi bilirim çeyrek ekmekle 2 gün geçirdigim gün vardı.meyve yemeye calis
Tgbylmz22 bongomi Bende iştahsızlık olmadı ama mide bulantısı çoktu prilam a başladım 1 hafta sonra bulantılarım baya azaldı hemen etki etmiyor ilaç en azından bende öyle oldu
Madeinpelinn Prilama başlayın ben de tam tersi sürekli açım acılı ekşiki şeyler çok istiyor canım yiyorum sonradan mide bulantısı yapıyor 6+1 günüm
bongomi Madeinpelinn çok teşekkürler bulantım çok çok nadir benim ki tamamen yemek yemek istemiyorum gibi bir şey ne yapacağımı şaşırdım vallahi
Madeinpelinn bongomi sorun etmeyin bence ilk üç ay depodan besleniyor bebek sonradan dikkat ederseniz keşke benim de iştahım kapansa en azından ilk üç ay zayıflardım :)
Mucizem_63 bongomi ilk zamnalar iştah kaybı coo oluyor ben çok yaşadım onu 2. Trimester de duzeldm daha yeni girdim yinede tiksndgm şeyler halen oluyor
bongomi Mucizem_63 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim gibi olanlar varmış en azından içim bir nebze rahatladı kendim önemli değilimde bebeğim için korkuyodum inşallah geçici bir süreç
bongomi Tgbylmz22 mide bulantısı daha zor allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bongomi Madeinpelinn çok zayıfım zaten :( korkuyorum bebek aç kalacak diye ama içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
bongomi Melevcen52 geçen hafta böyleydim şimdi düşününce midem bulanıyor bu haftada neredeyse hiç yemiyorum boşverin iştahınızın olması daha iyi keşke benimde olsa
Madeinpelinn Melevcen52 iştahı açılan da çok var ben çok dikkat etmeye çalışıyorum kepekli ekmek filan yiyorum :( ilk üç aydan çok alırsak ilerleyen zamanları düşünemiyorum :/ ilk üç ay bebek yediklerimizden beslenmiyor zaten
Mucizem_63 bongomi ilk 3 ay sizin kanınzdan beslnyrmus bnde sizin gibi diyordum çocuk büyümez diye sorun etme senn kanında beslnyr 3 ay
Mucizem_63 bongomi hiç. Yoksa 2 ay sizin kannzdan beslenyr merklnmayin sizi anlym coo yaşadım isthszligi