Kızlar öncelikle merhabalar size danışmak istediğim bir konu var şuan 16 haftalık hamileyim ve yaklaşık 2 aydır bulantılarım var diye hiç folik asit kullanmadım bundan dolayı bebeğime bir zarar gelmemiştir değilmi sizce arada kontrollere gittiğimde doktor herşeyin normal olduğunu söylemişti hep Allah korusun ama zararı olduysa da detaylı ultrasonda görünürmü anlaşılırmı acaba bugün internette bir videoya denk geldim kadının biri bebekken folik asit eksikliğinden dolayı bir rahatsızlık geçirmiş ve belinden aşağısındaki sinirler çalışmıyormuş şuan bende öyle görünce korktum detaylı ultrasona da kaçıncı haftadan itibaren bakılabiliyor acaba birde içimi rahatlatan bir düşünce de biz küçükken annelerimiz bırak folik asiti ilacı doktor yüzü görmemişler yinede çok şükür sapa sağlam doğmuşuz diyorum siz ne diyorsunuz bu konuda acaba korkmam gereken bir durum varmı sizce doktorum bundan önceki kontrollerde bir sorun olduysa bile görmemiş farketmemiş olabilirmi doktoruma da sordum bi zararı olmamıştır dedi ama içim hiç rahat değil şuan