Nurem20 Merhaba kızlar çok şükür keseyi gördük 🙏doktorum ikinci bir kese olabilir dedi 20 gün sonra kontrole gideceğim kalp atışı için tecrübesi olan anneler bakabilir mi ☺️☺️tüp bebekle 2 transfer yapıldı
Dry94_ Nurem20 hayırlı olsun inşallah sağlıklı olsun🥰 beta artışınız nasıldı acaba ondan mı ikiz olabilir dedi yoksa bir kese daha mi gördü acaba çok heyecanlı ya🥹🥰
Asiyeyet Nurem20 hayırlı olsun inşallah, benim de tüp bebek iki adet transfer edildi. 10.gün betam 450 12.gün 950ydi. Doktorum ikisi de tutunmuş büyük ihtimalle dedi. Ama vajinal muayeneyi 10 gün sonra oldum. Çok şükür ikisi de benimleydi 🌸🌸🤲🏻
ahsenimdeahsenim Nurem20 siz kac haftaliksiz.ben bugun 5+6 oldum usg baktirdim tek kese gorundu.ikinci kese altta falan olabilir mi acaba 2 embriyo transfer edilmisti
Nurem20 Dry94_ canım 1 kese görüldü şükür 🙏 alttaki karartı gibi yuvarlak var ya 😀belki 2.kese olabilir emin olamayız dedi tüp bebekle 10.gün 464 12.gün 1400 dü sizin ?
Dry94_ Nurem20 çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah. Benim tüp bebek değil ama bat a 3 gün kala 3bin değerle öğrendim tek kese 😂
Asiyeyet Nurem20 evet, ama ben transferden 20 gün sonra ilk muayenemi oldum. İki keseyi gördük o gün. 🥹🥹