AyenYavuz 36 haftaya girdim günde 4 kere camasır değiştirdiğim oluyor. 2- 3 saate bir akıntım geliyor bazen beyaz bazende sarı oluyor. Bugün bırden ıslaklık hissettim yogun bir sekılde sapsarı akmış ama koku yok. Sizde akıntı durumları nasıl yardımcı olur musunuz
miniminibebek AyenYavuz benımde aynı şekilde ya tarif ettiğiniz gibi hareket ettiğimde de oluyor çarşamba Dr soracağım bend 37+2 yim gebeliğin başından beri akıntım vardı ama prosgestan fitil kullandığım için ona bağlıyordum bu durumu 3 gündür kestim akıntı hala devam ediyor
cileklitursu AyenYavuz miniminibebek Benimde böyle akıntı oluyordu özellikle hareket edince ayaktayken doktora gittim korkmuştum ama suyum falan değil normal akıntı dedi fitil vermişti ama geçmedi gebeliğim boyunca çok şükür bir şeyde olmadı su gelince sızıntı da olsa anlaşılıyor yani Ama için rahat etsin yinede doktora sor
AyenYavuz miniminibebek burdan bir arkadaşn önerisiyle bugun kuru duy çayı yaptım kendime gerçekten akıntıma birden iyi geldi deneyin bence
miniminibebek cileklitursu ay inşallah bizimki de normal akıntıdır arada bakınca su mu dşye korkmuyor değilim
AyenYavuz cileklitursu burdan bir arkadaşn önerisiyle bugun kuru duy çayı yaptım kendime gerçekten akıntıma birden iyi geldi deneyin bence
Pygmalion Benim de ayni, sarimtirak kivamli , pat diye birden akiyor ve hemen camasir degismek zorunda kaliyorum , disardaysam da mecbur gunluk ped takiuorum biktim cidden
AyenYavuz Aysakyld burdan bir arkadaşn önerisiyle bugun kuru duy çayı yaptım kendime gerçekten akıntıma birden iyi geldi deneyin bence
AyenYavuz Ftm2025 burdan bir arkadaşn önerisiyle bugun kuru duy çayı yaptım kendime gerçekten akıntıma birden iyi geldi deneyin bence
AyenYavuz miniminibebek burdan bir arkadaşn önerisiyle bugun kuru duy çayı yaptım kendime gerçekten akıntıma birden iyi geldi deneyin bence
Ftm2025 AyenYavuz bende öneriyorum burada herkese içiyorum da ama bu farklı bir akıntı gibi geldi bana
miniminibebek AyenYavuz doğum yakın ya hiç riske atmayayım akıntıysa iki hafta daha dayanırım el mahkum 😅
AyenYavuz miniminibebek 1 çay bardağı içtim bnde bakalım yarın nasıl olacak içmeyince bugün durdu resmen ıslaklık