Ipek321 Burnosunn_annesi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim sağlıkla bebeğinize kavuşmanıza 💖🙏🏼
Burnosunn_annesi Ipek321 Allah razı olsun canım benim Rabbim sanada nasip etsin kolay doğumu yada hayırlı evladı bilmiyorum tam olarak ama duamı edeyim ben😇🤲🏻
Burnosunn_annesi ppmerlina sagol teyzesi iyiyiz ama sarılığı var bende kabızlık var ya o kadar komposto su içmeme rağmen dikişlerimden korkuyorum ebe uyardıda🥺
ppmerlina Burnosunn_annesi aşkım ılık süt iç, tahin pekmez yap, kendine tavuk sulu et sulu çorbalar yap. Her gün incir ye
GirlandBoy_Mom Meriveannesi amin kuzum inşallah cuma gidicem 39 oluyorum bakalım Buralar serin canım o yönden rahatım hatta şuan yağmur yağıyor
Burnosunn_annesi Meriveannesi valla demediler kuzum eve söylemedi ama bende yırtık oldu baya onlar epizyotomi yapmadan yırtık olmuştu ilk doğumda da vardı şimdide biraz oluyo kuzum iyi baktın mı ilk günler ama hemen iyileşiyo
Burnosunn_annesi Meriveannesi sunu almadım kuzum ama dikişte zorlamasan iyi baksan bisey olmuyo en cabuk iyileşen yer orası
Meriveannesi GirlandBoy_Mom oyyy ne güzel tam sıcakta gittin canım 🌺 haber ver mutlaka randevun kaçta peki
staRmama Burnosunn_annesi aaa sen doğum yaptın mı şimdi gördüm 😍sağlıkla büyüt kuzum ❤️ hayırlı olsun 🥰