sulee97- Hanımlar artık 37+2 olduk, çok ağırlaştım üstüne birde Hemoroid var iyice kötü yapıyor beni. Artık doğurmak istiyorum ama hiç belirti fln yok ☺️
Nesy sulee97- 39+1 belirti yok yarın suni sancı verecekler belki sabah sancım tutar dua edin bana lütfen
SSumeyyeeee sulee97- 40+4 düz bugün artık doğurmak istiyorum sabah akşam sancı gözlüyorum artık sancım gelsin bebeğime kavuşmak istiyorum yarın kontrolüm var suni sancıdan korkuyorum sezeryan da istemiyorum iyice stres oldum
DarkLuna sulee97- doğurmak istiyorum diye diye 39+6 da doğurdum canım bebekler ne zaman geleceğine kandileri karar veriyor😅😅
gulsemm sulee97- ayy perşembe doğuracağım ben de saatleri bırakın dakikaları sayıyorum 🥲☺️ bi doğursaydım çok sıcak
sulee97- Nesy Ahh canım inşallah sancı vermeden senin kendi sancın gelir güzelce rahat bir şekilde atlatırsın inşallah🙏❤️
SSumeyyeeee Nesy ben 40+4 deyim 41.haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum bebeğin saglıgı iyiyse beklenir denildi
Nesy SSumeyyeeee doktorum perinatoloji uzmanı bekleme taraftarı değilim dedi bebek iyi çok şükür ama 39 dan sonra bekletmek istemiyor
sulee97- DarkLuna Gerçekten öyleymiş, ama bu havalarda daha zor oluyor hergün doğurayım die dua ediyorum 😂
SSumeyyeeee sulee97- malesef hala doğurmadım dün kontrolüm vardı açılmam hala 2 cm sancımda yok yarın tekrar gidicem doktorum en geç cuma yatış yaparım dedi
DarkLuna sulee97- evet bu sıcaklarda hamile olmak üstüne bide doğumun yakın olması çok zorluyor ben doğumda öyle bir terledim ki anlatamam