gulanne_ ben primanin 1 numarasinin 70lik paketlerinden 4 paket aldim. 2-5 kilo arası kullaniliyormus.
Yakın zamanda doğum yapan 2 arkadasimin deneyimleri neticesinde en sizdirmayan ve pisik yapmayan bu markaydi o nedenle tercih ettim. Migros indirimlerinden aldim ve çok çok uyguna denk geldi. Kesinlikle migros indirimlerini takip etmenizi öneririm.
Icerik konusunda bazı şeyler yazilmis. Kimya mühendisi falan degilim ama icerik okumayi, arastirmayi seviyorum. Bir şeyler söylemek istiyorum. Ürünün icerik sırasında ilk maddesi petrolatum. ‘Petrol’ degil, Petrol türevi bir üründür. Buna söyle bir örnek vereyim; cesme sulari klorlu olduğu için aritma taktiriyoruz. Normal şartlarda cesmeden su icemiyoruz ama aritma taktirinca aynı suyu sikintisizca icebiliyoruz. Bu da onun gibi işte. Kabaca denenilir ki, petrol cikarilirken bir takım islemlerden geçiyor, damitiliyor vs ve artık kullanılabilir hale gelen petrolatum ortaya cikariliyor. Kullandiginiz çoğu kozmetikte bu icerigi tespit etmek mümkün. Nem vermiyor ama nemi hapsediyor. Büyük ihtimalle buradaki islevi de cisi, islakligi, hapsetmek.
Paraffinum liquidum dedigimiz sivi parafin iste. Bunu bilhassa el bakiminda kullanan insanlar var. Gayet ulasilabilir bir icerik. Nem veriyor. Bunlar sanilanin aksine öyle zararli icerikler degil. Kelime içinde parafin ve Petrol görünce tu kaka demek yanlış bir yaklasim.
Bunlardan ziyade gercekten çok tehlikeli olan icerik ne mi? Pestisit. Hani şu ürün gönderdigimiz batili devletlerin tespit edip halkına yedirmeyi uygun bulmadigi için yurdumuza geri gelip fahis fiyatlarla bize yedirilen meyve sebzelerin icindeki zehir var ya, o. (Bihter ziyagil Mode on jsbskwbdkdk) Bebeklerimiz ek gidaya geçince öyle ya da böyle bu zehirle tanisacak zaten. Popisine degecek olan Petrol türevi bir ürün bunun yanında nedir ki🤷🏻♀️ Dilerim bebeklerimizi temiz tarim ürünleriyle besledigimiz, kaliteli yerli üretim bebek bezleriyle bezledigimiz günleri görmek nasip olur. Amin🙏🏻😊