suadeeee gulanne_ en küçük paketten bi iki tane almıştım sleppy marka çocuğun kilosuna göre hepsini kullanamıyorsun ya da ek alman gerekebiliyor bu bebiş doğduktan sonra belli olur
Ftm2025 gulanne_ 1paket 0. Numara aldım 3paket 1 numara aldım 2ve 3 numaralardan stok yapacaktım ama bebeğim uyum sağlamazsa diye vazgeçtim
Parinas gulanne_ ben ilk 2 çocuğumda 1 numaradan 200 taneye yakın kulannmıştım ama şimdi küçültmüşler kalıplarını eskisi gibi değil. Sleepy 1 numara aldı eltim 1 tane bile kullanamadı bana verdi şimdi sen kullan diye ama el kadarlar büyük ihtimalle bende kullanamıycam gibi duruyor. Bence mümkün olduğunca stok yapmayın. Gerektikçe ilave yapın
gulanne_ Minikyavrum46 ben de molfix düşünüyorum ama onun da premium olan mı pure and soft olan mı bilemedim premium daha yakınım
Umayumayumay Parinas Ben de ilkinde 1 numarasını 200 tane kullanıp 2 ye geçmiştim. Cidden o kadar küçültmüşler mi ya? Ben de en azından 1 numarasını alayım diyordum
miniminibebek gulanne_ molfix aldım ayrıca bi pakette prima aldım 1 er numara bebiş doğduktan sonra hangisine uyum sağlarsa onla devam ederim dşye 🙊stoklamadım
gulanne_ miniminibebek molfix hangisini aldınız ben oğlum da prima denedim yerli markalardan hiç farkı yok molfix daha iyi hem yerli o yüzden bitene kader kullandım sonra almadım
iremykk Islak mendil sleepy bıo natural 18 li koli ile aldım. Aynı marka bez de bir paket aldım 64 tane vardı içinde bı paket daha almayı düşünüyorum sonra gidişata göre bakcam. Islak mendil hep kullanılır ama bez kilosuna büyüme hızına gore degisir bence.