Şu zamanın insanları farklı kadir kıymet bilen yok senin verdiğin değeri kıymeti kâr sanıyolar eşim kardeşlerine kepçeyle verio maddi manevi ama kardeşlerden bşy göremedik memlektten ev aldık dün temizlik yaptı şirket ben başlarnda durdum 15 aylık kucağmda bebem ve 2 aylık karnımda bebemle geldi 1 saat durdu gitti yemk hazrlasam gelirmisiniz ee şöyle böyle gerk yok dışardan ayarlarz dedim gitti ertesi gün sabh arıo eşimi eşimde gelmicn mi dedi bilmem gelm mi dha kahvltı yapmadk dedi gel burda ayarlayn gelirknde sigara al bna inmeyim markte dedi sigara için çağrdı aslnda hemn geldiler ev yeni evde çatal bıçk bile yok plastik aldım emant ee biz kşke evde yapsaydk dedi sen bilion evde bşy yok kardeşn gel dedi die sen ne bakıon ona dedim birz atıştırdılar koca kızlaryla snra kaynanam eltimgl geldi bizde kalcklarmış onlarda bizle aynı şehrdeler ev aldık die geldiler 2 gün bizde memlektte işte 2 gün havamz değişsn dediler görmcem nasl onları duydu ee nerde yatcklar yeriniz yok dedi bilmiom yastk çarşf bile yok dedm bn anneyle babayı kabl ederm dedi güldü onlarnda gitmiceğni bilio ondan dünden beri fitilli paylayıcılar varya öyleyim fitil yansa da şöyle hepsne patlasam diorum 😁