tosbito Pcos olupta yumurtlama ve gebelik için kullandığınız takviye edici vitamin neydi? Sizdeki etkilerini faydalarını paylaşabilir misiniz? Bir çok çeşit var yaklaşık olarak içerikler aynı ama kullanan yorumlarına ulaşmak zor 🥹🥹
Seymabyrm tosbito yumurta rezervini ve kalitesini arttırmak için thancss woman kullandım, çok faydasını gördüm. Pcos içinde işe yaradığı yazıyordu yorumlarda 🙏
Mucizeemom tosbito ben sadece inofolic combi kullanıyorum ve d vitamini magnezyum alıyorum doktor ve diyetisyen önerisi
Ozlm_24 tosbito proxyfemin verdi dr 2 aydır kullanıyorum reglm düzene girdi yumurtlamam güzel oldu güzel büyümüştü dr devam et böyle dedi 3.kutuya geçiçem inşallah gebelik haberini de alırım +pcos ve insülin direncm de var
Miracle_1 tosbito bende bir gebenin günlüğü prowoman act ve omega 3 ünü almıştım ama henüz kullanmadım dün gittiğim özeldeki doktor da çok takviye taraftarı değil anlamadım
tosbito Ben bir gebenin günlüğü inovitol ve inolac kullandım uzun süre sonrasında vazgeçtim. Sonra doktorum ovulex kullandırdı 3 ay. Ovulex düzene bile sokmadı beni inolac hiç değilse düzene sokmuştu 30-40 günde bir regl olabiliyodum.
tosbito Seymabyrm teşekkür ederim cevabınız içinnn. Benim rezevrler yani amh değeri çok yüksek olduğundan bunu kullanamayabilirim sanırım ama yinede danışıcam 🙏🏻
Seymabyrm tosbito bilemiyorum doktorum verdi pcosta cok ise yaradıgıda yazıyordu doktorunuza danısın isterseniz🙏
tosbito Ozlm_24 süper bunu araştırıyim bi. Kuzenimde pcos şimdi ikinciye hamile hayırlısıyla. İkisinde de pikassos kullanmış bi pikassos u bide sizin dediğinizi içerik bakımından araştırıcam. Teşekkürler
tosbito Ozlm_24 özlem hanım bu ilaç şase mi yoksa hap tablet gibi mi? Bide günlük kullanım miktarı ne kadar? Pikassos dediğim günde 3 tabletmiş mesela bana biraz fazlda geldi bide ya unutursam diyorum. Tek şase daha iyi oluyodu alışkanlık unutmama açısından
tosbito Miracle_1 takviye taraftarı olmayanlarda kendi anlaşmaları olanı sattırmak istiyor gibiler. Eczaneyle ve ilaçla anlaşmaları oluyo. Yoksa herkes takviye öneriyo pcos un çaresi kilo vermek ve böyle takviye almak sonuçta bana manasız geldi kullandırmak istememesi
Ozlm_24 tosbito şaşe olarak güne 1 kere kullanılıyo 1 su bardagı suyun içerisine koyum karıştırılıp içiliyor ben kahvaltıdan sonra sabahları kullanıyorm dr öyle önerdi
ayse68_ tosbito soğan kürü yapın başka bir şeye gerek yok(ibrahim saraçoğlunun tarif ettiği şekliyle)
tosbito ayse68_ onuda denemiştim bi buçuk yıl öncesinde o dönemde 30 günde 1 regl olmaya başlamıştım ama gebe kalamadım yinede 😔 alternatif tıptan ümidi kestim sanırım. Ama yine takviyelerden fayda göremezsem soğan kürünü denerim regl konusunda fayda görmüştüm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ayse68_ tosbito 3 ay birebir tarif şekliyle uygulayın sonuç olacaktır Allahın izniyle çoğu kişi yanlış günde bşlyıp bitiriyor çünkü
mother2 tosbito benim doktorum bu ay bana inofolic combi HP diye ilaç verdi onu denicem ben ama baya kişi memnun okuduğum kadarıyla adet le birlikte almaya baslicam günde iki adet sabah akşam