Kubra_811 Ben de 38. haftada ve öncesinde de bunları yaşadım tansiyonum düşüyor o yüzdenmiş artık doğsun sağlıkla gelsin bu bebekler ya sıcaklar çok zorluyor
GirlandBoy_Mom Kubra_811 tansiyonum normal çıkıyor canım 12/8 sıcak desem değil soğuk yerdeyim artık bünyem mi kaldırmıyor ağırlığı bilmiyorum daha kanala da girmemişti oğlum Belkide ondan kaynaklı
Meriveannesi GirlandBoy_Mom iyi şükür canım doktordan çıktım biliyosun suyumuz fazla diye şeker takipi yapmamı istedi doktorum bende erken doğum riski araya girdi diye o sebepten unuttum kaldı öyle ve bugün tekrar sordular yaptırdın mi diye bende söyledim yaptırmadığımı hemen bi azarlama geldi biraz ona moralim bozuldu 😌
DarkLuna GirlandBoy_Mom o zaman artık doğum da yaklaşıyor ya iyice ağırlaşmışsindir ondan olabilir son günler gerçekten zor geçiyor
GirlandBoy_Mom Meriveannesi bu doktorlar hep böyle canım zaten sona geldin daha boşver kaç kg olmuş bebişin
DarkLuna GirlandBoy_Mom rabbim kolay bir doğum nasip etsin canım az kaldı biraz daha dayan emin ol sonuç çok güzel