Minikhediyem Arkadaşlar kadın Doğumda yaptırmayı düşünüyorum birde nasıl yapılıyor tam olarak bi anlatabilirmisiniz acaba 👋☺️
GamzeCan Minikhediyem normal ultrasondan hic bi farkı yok canım sadece daha uzun ve detaylı bakıyolar
Dmls3008 Bebeğin bütün herşeyini inceliyorlar Minikhediyem devletlerde olmuyor denildi bana bende özele yaptırdım 350 tl di bebeğin bütün herşeyine bakıyorlar bir yarım saatten fazla inceliyorlar.
Minikhediyem GamzeCan Teşekkür ederim canım ☺️ Şu anda 16. Haftadayım kadın Doğum olduğu için daha önceden sıra almam gerekiyormuş bu zamana kadar hep özele gittim ama detaylıyı devlette yaptıracm inşallah kaçıncı haftada yapıyorlar ona göre randevu alacağım arayıp
Minikhediyem Nuhuba evet alıyorlarmış hastaneden hastaneye değişiyormuş benim gittiğim doktorum muayene ücreti haricinde 250 tl ama bence devlette de yaptırabilirsin sonuçta aynı şeyi yapıcaklar dedi 👍
Eftalim Minikhediyem canım ciğerlerine beynine kalbine yani anlayacağın ayrıntılı bir şekilde bebişin vücudunu organlarını inceliyor