2 temmuz sabahı 5:45te ıslaklıkla uyandım hatta buraya da yazmiştim ☺️ sonrasında hastaneye gittik tabi sancım yoktu muayenede acilmam olmadığını suni sancı vereceklerini söylediler bu arada devlet hastanesiydi yatişim yapıldı ama hiç bir ilgi alaka göremeyince çıkış istedim Gebze’de farklı bı devlet hastanesine gittim orası da suyumun geldiği için zaman geçtiği için kabul etmedi ve kartal Lütfi Kırdar şehir hastanesine yonlendirildim burdan sonrası işler karişiyo orda da yatişim yapıldı gece 12de orda önlüğümü giyerken tekrar suyum gelmeye başladı bunu dile getirmeye rağmen yaklaşık yarım saat sedye üzerinde doktorun gelmesi için bekletildim yatış yapıldı tabi tekrar nst baglandi sabaha kadar benim haberim yokken suni sancı bile vermişler gene acilmam olmadı ve hiç bir şekilde hissetmedim o sanciyi sabaha kadar nst baglandi yurumeme izin bile verilmedi sinir krizi geçirdim o kadar zor şartları varki o hastanenin telefon yasak tek refakatçi dışarı çıkmak yasak orda da doktorla konuşmak istedim bebek ve benim hayatı tehlikem olmadığı sürece sezeryan olamayacağıni söyledi imkanın varsa çıkarsın dedi ukala bı şekilde ve o an kimseyi dinlemeden ordan da çıkış yaptım ve özel hastane aradım durumu Pendik yüzyil hastanesine anlatınca beklemeden hemen gelmemi istedi ve oraya gittik çok uzun oldu devamini anlaticam ☺️☺️