Sementa63 Kızlar 8 haftalığım sağ tarafa uyusam ağrı sol tarafa uyusam yine ağrı oluyor, sırt üstü uyusam rahatlıyorum. Hangi şekilde Uyuyorsunuz doğru olan hangisi sizce..
Ayseguls_baby Sementa63 ben de sırt üstü yatınca rahat yatıyordum ama horluyormuşum eşim gece uyurken bir kaç kez yan çevirdi şimdi alıştım biraz sağa dönüp biraz sola dönüp uyuyorum
busenaz68 Sementa63 Nasıl rahat ediyorssaniz o şekilde uyuyun bebek büyüdükçe sola yatın derler ama sol beni aşırı rhatsiz ediyor 30+4′üm sürekli sağa dönerek hafif yüzüstüne yakın yatıyorum eğer sağ da rahatsız ediyorsa sırtüstü başımı yukseltip uyuyorum çünkü nefes darlığı başladı. Ben çok uzun bir süre yüzüstü yatmistim bebek büyüyüp rahatssiz edene kadar çünkü uyuyamıyordum🤭 Asıl işler şimdiden sonra zorlasmaya başladı bebek büyüdü + nefes darlığı ve sertleşme eklendi sadece sağ tarafıma yatınca rahat ediyorum zaten sola yatsam bebek aşırı hareketleniyor rahatsız mı oluyor anlamadım😅
Ersbeg Sementa63 24-25e kadar sırt üstü yatabilirsin demişti doktorum zaten 25ten sonra istesen de yatamıyorsun 🤣
Altbyz Sementa63 eğer çok ağrın olursa yat sırt üstü daha küçük baskı yapacağını düşünmüyorum ileri haftalarda büyüdükçe sola yatmakta daha çok fayda var bence
Altbyz Sementa63 hayır bacak arasına değil kolum arasına ve karnımın altına gelecek şekilde sarılıyorum
Altbyz Sementa63 biraz karın üstü yatar gibi oluyor uykuda ister istemez döniyoruz zaten belki karın üstü bile yatıyorumdur
Meleekdincc Sementa63 aynı durumu yaşıyorum ve düzgün bir uyku pozisyonu bulana kadar dönüp duruyorum 5+4 teyim bende 😄
Selim_Alparslan Meleekdincc daha toplu iğne ucu kadar ya neyinden rahatsiz olup yatamiyorsunuz😃😃 ben sizi 30 dan sonraki haftalarda özellikle takip edeceğim 😃
yilma Sementa63 35 haftadayız uyku yok sağ sol dön dur sabah oluyor 😂doğru olan sol diyor doktorlar ama sürekli solda yatılmaz sağ sol dönüşümlü sizin erken daha çok istediğiniz gibi yatın rahat rahat
yilma Ersbeg benim geceleri uyuyor hareket yok bizimde hıçkırık bırakmıyor 😂gece gündüz hiç durmuyor hıçkırık o rahatsız etmiyorda ben sabaha kadar idrara gidiyorum aralıksız bide rahim ve bel ağrım çok var benim bebem pek sesiz maşallah
Selim_Alparslan Sementa63 Ooo daha cok erken ya hafta olarak bu sorun 🙄 ben 16.haftama kadar çok rahat uyuyordum valla. Şimdi 29 haftalik olduk asıl sorun şimdi başlıyormuş 😵💫